20. november 2018
Preben Gajhede fra Jyderup Lokalforum var quizmaster og stillede under overskriften »Langt fra Holbæk« kandidaterne spørgsmål om lokale forhold i Jyderup.Foto: Morten D. Christensen
gallery icon

Se billedserie

Preben Gajhede fra Jyderup Lokalforum var quizmaster og stillede under overskriften »Langt fra Holbæk« kandidaterne spørgsmål om lokale forhold i Jyderup.Foto: Morten D. Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jyderup efterlyser handlekraft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jyderup efterlyser handlekraft
Holbæk KV17 - 14. november 2017 kl. 10:44
Af Morten D. Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jyderup Lokalforum testede under mandagens vælgermøde de 13 byrådskandidaters paratviden om lokale forhold i Jyderup.

Inspireret af tv-programmet på DR1, hvor folketingspolitikere kommer ud i landet, havde lokalforum givet vælgermødet overskriften »Langt fra Holbæk«.

Og at dømme efter nogle af de gennemgående temaer på det yderst velbesøgte vælgermøde i Skarridsøsalen, oplever jyderupperne, at der kan være langt fra Jyderup til Holbæk - særligt når det gælder om at realisere lokale ønsker.

Som eksempel fremhævede Steen Steensen Jyderup Boldklubs velkendte og mangeårige behov for nyt klubhus, ligesom han efterlyste en løsning på den uafklarede situation omkring Skarresø Camping og fremtiden for det tidligere Skarridsøhjemmet.

- Boldklubben har nogle gamle lokaler, der er fra før, jeg var dreng. Men der sker ikke noget. Og hvordan kan det tage flere år at finde en afklaring omkring campingpladsen? Jeg kunne godt tænke mig at vide, om det er politikerne, der bestemmer, eller om det er forvaltningen, lød spørgsmålet fra Steen Steensen, der selv som bestyrelsesmedlem i Jyderup Fonden har en interesse i planerne for Skarresø Camping.

Andre spørgere stillede lignende spørgsmål til, hvorfor der tilsyneladende skal være langt fra lokal idé, til der ligger en politisk beslutning, som baner vej for at realisere de lokale ønsker. Det gælder også i forhold til at få etableret nye byggegrunde i stationsbyen.

Læs mere om vælgermødet i dagbladet Nordvestnyt Holbæk-Odsherred tirsdag den 14. november.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk