13. juni 2021
Vedbæk-villaen på Immortellevej er sat til salg for 50 millioner kroner og er lige nu den tredjedyreste bolig udbudt til salg. Foto: Ivan Eltoft Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Vedbæk-villaen på Immortellevej er sat til salg for 50 millioner kroner og er lige nu den tredjedyreste bolig udbudt til salg. Foto: Ivan Eltoft Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vilde villaer: Her er markedets dyreste huse lige nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vilde villaer: Her er markedets dyreste huse lige nu

Beliggenhed og luksuriøse kvadratmeter er nøgleordene for landets dyreste huse til salg, hvor et af dem ligger i lokalområdet

Hørsholm - 28. januar 2021 kl. 17:29
Af Morten Timm

Sidste år indbragte de største danske bolighandler rekordstore millionbeløb - og årets dyreste salg var helt oppe at kysse svimlende 150 millioner kroner på Egtofte i Vedbæk.

arrow Læs også: Se den lange liste: De har solgt deres bolig

Hvorvidt 2021 kan gøre kunsten efter, må tiden vise, men allerede nu er der flere huse til salg for kæmpestore millionbeløb.

Alle sammen ligger på eksklusive beliggenheder her i liebhaver-enklaverne nord for København med den eftertragtede udsigt til vand. Det viser boligmediet Boliga.dks liste over de absolut dyreste villaer til salg i Danmark lige nu.

Lokal bolig i top 3

På en aktuel og delt tredjeplads finder man den 371 kvadratmeter store villa fra 1975, som ligger i første række ud til Øresund på Immortellevej i Vedbæk. Boligen er udbudt til salg for runde 50 millioner kroner.

Det rummelige hjem kan prale af otte værelser, et anneks til gæster eller au pair, en tennisbane og en privat badebro.

Du kan se huset på Boligas hjemmeside HER

Palævillaen på Gammel Strandvej i Espergærden deler tredjepladsen med Vedbæk-boligen. Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Palæ til samme pris

Lidt længere nordpå på Gammel Strandvej i Espergærde ligger den andet bolig, som også kan købes for 50 mio. kr. En 632 kvadratmeter stor palævilla fra 1910 med beliggenhed lige ved vandet, 18 værelser samt en parkeringskælder med plads til flere biler.

Se huset HER

De to dyreste

Landets næstdyreste bolig lige nu kan du erhverve dig for 55 mio. kr. i Taarbæk, hvor kun 'et stenkast fra vandet' er ikke en overdrivelse. Pragthjemmet er fra 1920 med 11 værelser fordelt på 373 kvadratmeter med egen strand og badebro.

Se huset HER

I Taarbæk finder man denne ejendom lige ned til vandet. Prisen er 55 mio. kr.

Vi skal lige nu til Kongens Lyngby for at finde landets dyreste bolig til salg. Prisen er 60 mio. kr. for Christianelyst, en af de mere markante ejendomme ved Bagsværd Sø i Kongens Lyngby. Det ligger på en grund, der tæller over én hektar jord, som går helt ned til vandet.

Det over 200 år gamle palæ har 614 kvadratmeter bolig fordelt på 16 værelser med tilhørende sidebygning med plads til heste.

Rabat på otte millioner

Ejendommen har i øvrigt været til salg i flere år - og selvom huset er landets p.t. dyreste til salg, får du det altså nu med en rabat på otte millioner kroner.

Se huset HER

Fra Boliga oplyses det, at opgørelsen her kun har medtaget huse, som er udbudt offentligt til salg og vises på Boliga.dk

mt

Det 200 år gamle palæ Christianelyst i Kongens Lyngby er lige nu landets dyreste bolig på salglisten. Pris 60 mio. kr. Foto: Home Charlottenlund

arrow Så meget bolig kan du få for 2 millioner i Hørsholm
06. februar 2021 kl. 05:03 Opdateret: kl. 16:52
arrow Så mange indbrud var der i Nordsjælland sidste år
05. februar 2021 kl. 12:00 Opdateret: kl. 16:17
Hvor langt tror du Danmark når ved EM