11. december 2018
Jørgen Quist Nielsen er konsulent for Hørsholm Gågades Handelsforening. Det går rigtig godt for Hørsholm, og han ser positivt frem mod 2018. Samtidig advarer han dog også venligt mod at byen og politikerne læner sig tilbage. Foto: Lars Sandager Ramlow
Jørgen Quist Nielsen er konsulent for Hørsholm Gågades Handelsforening. Det går rigtig godt for Hørsholm, og han ser positivt frem mod 2018. Samtidig advarer han dog også venligt mod at byen og politikerne læner sig tilbage. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venligt opråb fra Hovedgaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venligt opråb fra Hovedgaden
Hørsholm - 06. januar 2018 kl. 09:36
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er sjovere at handle med mennesker end med »mus«. 2018 er starten på en fremtid, der på den lange bane kræver radikale forandringer, hvis det gode handelsliv i Hørsholm skal bestå.

Sådan siger Jørgen Quist Nielsen, der er konsulent for Hørsholm Gågades Handelsforening i Frederiksborg Amts Avis lørdag.

- Mere og mere handel foregår via internettet - ligesom de store butikscentre er et trækplaster. Vi ser ikke Hørsholm som en ensom øde ø i Nordsjælland. Vi tror på samarbejde på tværs af kommunegrænserne, der fremmer bylivet og handelslivet i Hørsholm og nabobyerne Birkerød, Fredensborg og Allerød. I den forbindelse er det vigtigt, at Hørsholm Kommune støtter handelslivet i byen. Det drejer sig blandt andet om identitet. Både borgere og byens gæster skal se sig som »værende« i Hørsholm. Det kan eksempelvis gøres ved at opstille specielle »Hørsholm blomsterkummer«, der allerede ved indkørsel til byen siger: »Velkommen til Hørsholm«. Disse kummer kan også placeres på relevante steder og udsmykke gader og pladser, siger Jørgen Quist Nielsen til avisen.

Han forestiller sig også en »Hørsholm Kommuneapp«, hvor alle borgere, gæster og andre med interesse for Hørsholm hurtigt og nemt kan få overblik og tilgang til alt, hvad der foregår i kommunen.

- Vi står stærkt, men vi må ikke hvile på laurbærrerne, for så overhaler fremtiden os, lyder det venlige opråb fra Jørgen Quist Nielsen.

I den forbindelse minder han også venligt, men bestemt politikerne om vigtigheden af, at der hurtigt tænkes i bedre parkeringsforhold og bedre infrastruktur. Ellers fravælger kunderne Hørsholm som handelsby.

Læs hele artiklen i Frederiksborg Amts Avis lørdag...

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk