22. juli 2018
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Velhaveres børn terroriseres af indvandrerbande

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Velhaveres børn terroriseres af indvandrerbande
Opdateret 18. december 2015 kl. 09:33
Hørsholm - 16. december 2015 kl. 12:20
Af Nathalie Søndergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den berygtede indvandrerbande Loyal to Familia (LTF) presser unge fra velhavende hjem i »whiskybæltet« til at betale store dummebøder. Det skriver Helsingør Dagblad.

For tiden efterforsker Nordsjællands Politi nogle tunge sager mod medlemmer af banden, som mistænkes for at have presset formuer ud af unge fra blandt andet Rungsted-området.

Kilder oplyser til Helsingør Dagblad at banden har indset det givtige i at gå efter unge fra velstående hjem, som på et eller andet tidspunkt er kommet i gæld til LTF, ikke sjældent efter køb af hash eller andre ulovlige stoffer af banden eller som måske selv har forsøgt sig med hashsalg.

Men der kan også være tale om unge, som bare bliver passet op af bandemedlemmer ved gymnasier og andre steder, hvor de færdes, og truet med vold og andre repressalier, hvis de ikke skaffer penge til banden.
Eller unge som er ved et tilfælde er stødt ind i et bandemedlem eller en person med relationer til LTF og som så siden bliver opsøgt og pålagt bøder for at have »spillet smart« over for LTF.

Efter hvad Helsingør Dagblad erfarer, drejer det sig om børn af advokater, læger, skoleledere og lignende.

Bruger børneopsparingen

I mange tilfælde har de skrækslagne unge fået deres forældrene til at betale, og andre gange har de haft held til at hæve fra deres børneopsparinger for at kunne få en pause fra LTF.

Ifølge politiet begår medlemmerne af indvandrerbanden ikke selv indbrud. Det er for risikabelt og ikke indbringende nok. Det er ikke muligt at blive medlem af banden, hvis en aspirant har begået den form for kriminalitet. LTF's altovervejende kilde til indtægter er således salg af narko og afpresning vurderer politiet.

Nordsjællands Politi opfordrer alle unge, som af den ene eller anden grund er kommet i kløerne på LTF, til at henvende sig til politiet og lægge kortene på bordet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk