22. november 2017
Det vigtigste for borgmester Morten Slotved (K) er, at Hørsholm Kommune ikke får økonomiske udgifter, hvis der skal køre modulvogntog ad Isterødvejen.Foto: Lars Sandager Ramlow
gallery icon

Se billedserie

Det vigtigste for borgmester Morten Slotved (K) er, at Hørsholm Kommune ikke får økonomiske udgifter, hvis der skal køre modulvogntog ad Isterødvejen.Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vejkrav til staten splitter politikere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vejkrav til staten splitter politikere
Hørsholm - 13. maj 2017 kl. 09:31
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Er det et ufravigeligt krav, at staten skal overtage ejerskabet af Isterødvejen, hvis der skal køre modulvogntog på strækningen? Det er der nu uenighed om i Hørsholm Kommune. Kommunen har sagt ja til, at de 25 meter lange lastvognstog kan køre ad vejen, hvis kommunen holdes økonomisk skadesfri, og hvis staten overtager ejerskabet af vejen. Isterødvejen er nemlig det eneste alternativ til, at modulvogntogene i stedet skal køre ad A6, som i dag er en statsvej, tværs gennem Fredensborg by. Men borgmester Morten Slotved (K) åbner nu døren på klem for, at kommunen kan beholde vejen, så længe Hørsholm ikke får nogle udgifter, hvis modulvogntogene skal køre på vejen.

- Vi står fast på, at vi ikke skal have nogle udgifter og udfordringer, hvis modulvogntog tillades på Isterødvejen. Hvordan den endelige løsning bliver, må vi se, men der skal fremlægges en løsning, hvor Hørsholm bliver holdt økonomisk skadesfri, siger Morten Slotved.

For formanden for Miljø- og Planlægningsudvalget Peter Antonsen (Borgerlisten) er spørgsmålet om ejerskabet over Isterødvejen dog et ufravigeligt krav, hvis der skal køre modulvogntog på strækningen.

- Det er vores helt klare krav, og det står vi fast på, siger Peter Antonsen.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk