3. juli 2020
Hørsholm Kommune inviterer til et borgermøde i slutningen af januar, hvor borgerne kan give deres ideer til Hørsholms udvikling. Foto: Sophus Zarrs Soelberg
Hørsholm Kommune inviterer til et borgermøde i slutningen af januar, hvor borgerne kan give deres ideer til Hørsholms udvikling. Foto: Sophus Zarrs Soelberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vær med til at udvikle Hørsholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vær med til at udvikle Hørsholm
Opdateret 14. januar 2020 kl. 12:08
Hørsholm - 13. januar 2020 kl. 10:47
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis man er fuld af ideer til, hvordan Hørsholm bør udvikle sig, er der nu en chance for at blive hørt.

Hørsholm Kommune inviterer nemlig til borgermøde, denne gang formuleret som en »borgerworkshop«, onsdag den 29. januar fra klokken 17.00 til 20.00 i Kulturhus Trommen. Her skal borgeren i centrum, da kommunen gerne vil høre mere om det, der betyder noget for byens borgere i forhold til byudvikling.

Interesserer man sig derfor for bæredygtighed, har man input til, hvordan Hørsholm kan skabe de bedste rammer for børnene i kommunen eller har man en holdning til, hvordan der i endnu højere grad kan skabes et levende byliv, så er borgerworkshoppen det helt rigtige sted at dukke op.

Workshoppen bliver en dynamisk og anderledes workshop, hvor byens politikere og kommunens administration er med til at styre mødets gang, ligesom de vil lytte til borgernes input. Til mødet anvendes Hørsholm Kommunes nye digitale samarbejdsplatform, BorgerLab, til at indsamle input. BorgerLab bliver et nøgleredskab i den fremtidige udvikling af Hørsholm.
Man kan allerede nu registrere sig på platformen her via kommunens hjemmeside: : https://borgerlab.horsholm.dk/da-DK/

Workshoppen den 29. januar er en del af høringsprocessen i forhold til Hørsholmstrategien, som er én samlet og langsigtet strategi for hele kommunen, der skal tegne fremtiden. Hørsholm Kommune vil gerne høre din mening om de mål og indsatser, der er i forslaget til strategien, under tema'erne børneliv, byliv og bæredygtighed.

Herudover vil kommunen gerne i dialog med borgerne om, hvordan man kan styrke samarbejdet mellem borgere, politikere og kommune i fremtiden. Der vil være let forplejning undervejs.
Man kan tilmelde sig mødet på www.hoersholm.nemtilmeld.dk/13/.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?