15. september 2019
En ung spiller fik sin drømmetrøje, da Rungsted Seier Capitals materialemand, Rasmus Jensen, tog kampen op på auktionen og købte trøjen til Nicholas Bermann-Quist. (Fra venstre: Mikael T. Christensen, Nicholas Bermann-Quist og Rasmus Jensen). 

Privatfoto
En ung spiller fik sin drømmetrøje, da Rungsted Seier Capitals materialemand, Rasmus Jensen, tog kampen op på auktionen og købte trøjen til Nicholas Bermann-Quist. (Fra venstre: Mikael T. Christensen, Nicholas Bermann-Quist og Rasmus Jensen). Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ung fan fik alligevel sin drømmetrøje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ung fan fik alligevel sin drømmetrøje
Hørsholm - 18. marts 2019 kl. 09:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For nylig fik Nicholas Bermann-Quist, der er U13-spiller i Rungsted Ishockey Klub, sit store ønske opfyldt.

Den unge spiller havde ikke selv råd til sin helt Mikael T. Christensens trøje, der løb op i 4.200 kroner. Den unge spiller havde ellers tømt sparegrisen. Med til auktionen kom Nicholas Bermann-Quist med sparegrisens indhold, der i alt løb op i 78 kroner, men da der stadig var et stykke op til salgsprisen på 4.200 kroner, så det ikke godt ud for den unge knægts chance for at få sin drømmetrøje.

Han fik dog alligevel sin trøje, da Rungsted Seier Capitals materialemand, Rasmus Jensen, tog kampen op på auktionen og købte trøjen til den unge spiller. Den unge spiller havde efterfølgende svært ved at holde tårerne tilbage.

Rasmus Jensen fortæller, at han købte trøjen af flere grunde. Først og fremmest, fordi han selv kan huske, hvordan det var at drømme om idolernes trøjer.

- Da jeg var dreng, kom jeg selv til auktioner med pengene fremme, men jeg blev skuffet gang på gang, fordi jeg ikke havde råd. Jeg kan godt huske, hvordan det føltes. Jeg ville egentlig have købt trøjen til mig selv, men så hørte jeg, at Nicholas havde taget alle sine sparepenge med. Det kunne jeg virkelig relatere til, fortæller Rasmus Jensen, der glædede sig ved, at han kunne give en ung knægt det, som han selv drømte om som barn.

- Det gælder ikke altid om at glæde sig selv, lyder det fra materialemanden, inden han slutter:

- Man kan ikke sætte en pris på et barns glæde.

Det var samtidig sidste chance for, at Nicholas Bermann-Quist kunne få Mikael T. Christensens hjemmebanetrøje, da Rungsted-forwarden for kort tid siden lagde skøjterne på hylden ovenpå flere hjernerystelser.

soelberg

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede