10. juli 2020
Står en ko i vejen, må man finde sig i det. Eleverne fra 2. v har her taget opstilling, men der er tydeligvis gået kage i billedet. Privatfoto
Står en ko i vejen, må man finde sig i det. Eleverne fra 2. v har her taget opstilling, men der er tydeligvis gået kage i billedet. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udvekslingsstudent tog hele klassen med hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udvekslingsstudent tog hele klassen med hjem
Hørsholm - 25. januar 2019 kl. 11:54
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En udvekslingsstudent på Rungsted Gymnasium har for nylig taget hele sin klasse med hjem - til Indien.

arrow Læs også: Stor billedserie: Gymnasium gik på dansegulvet

Global Science-klassen, 2.v, på Rungsted Gymnasium er netop vendt tilbage fra en uges studietur til Indien, hvor Mallika, der er indisk udvekslingsstuderende, viste klassen sit land og kultur.

- I Indien besøgte vi vores partnerskabsskole, Vidya Valley School i Pune, der er en »lille« indisk by med 6 millioner indbyggere, fortæller en glad og netop hjemvendt gymnasielærer fra Rungsted Gymnasium, Randi Sabroe.

På turen blev der tid til at besøge millionbyen Mumbai, hvor der bor 20 millioner mennesker, den fremadstormende bilfabrik Mahindra og den ekspanderende IT-virksomhed TCS, Tata Consultancy Service. Sidstnævnte er en stor it-virksomhed, der leverer software til globale giganter som Bank of America og den en anelse mindre gigant, nemlig Danske Bank.

- Vi er meget taknemmelige for, at travle indiske virksomheder tager sig tid til at vise deres firmaer til os, når vi besøger Indien, fortæller Randi Sabroe.

- Og så er vi er meget stolte af, at 2.v var fremragende repræsentanter for Rungsted Gymnasium og Danmark. Vores elever kan klare kulturforskelle og de udfordringer, man nu engang møder, når man rejser i Indien. Eleverne var nysgerrige på det hele. Mad, folk, kultur og historie i Indien, tilføjer hun.

soelberg

arrow Hvad laver de dog: Klasse inspirerede indiske unge
19. februar 2019 kl. 16:49 Opdateret: kl. 16:55
arrow BILLEDSERIE: 20-årig på safari-sabbat i Sydafrika
26. januar 2019 kl. 10:33 Opdateret: kl. 13:40
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?