26. marts 2019
Den konservative formand for Miljø- og Planlægningsudvalget, Kristin Arendt søger nu om orlov fra Kommunalbestyrelsen i Hørsholm. Foto: Privat
Den konservative formand for Miljø- og Planlægningsudvalget, Kristin Arendt søger nu om orlov fra Kommunalbestyrelsen i Hørsholm. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udvalgsformand søger orlov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udvalgsformand søger orlov
Hørsholm - 06. november 2018 kl. 09:23
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Formanden for Miljø- og Planlægningsudvalget, Kristin Arendt (K) har i forbindelse med sit arbejde i Region Hovedstaden søgt om orlov fra sit arbejde i kommunalbestyrelsen. Det oplyser hun i en pressemeddelelse.

For godt en måned siden startede Kristin Arendt som ledelseskonsulent hos Region Hovedstaden, og hun er netop blevet bedt om at påtage sig yderligere ansvar i forbindelse med en forestående opgradering af sundhedsplatformen. Det giver naturligt nok et øget arbejdspres, og derfor vil Kristin Arendt i perioden frem til 1. marts 2019 søge om orlov fra sit arbejde i kommunalbestyrelsen.

- Jeg kan se, at omfanget af arbejdet i Region Hovedstaden i kombination med mit arbejde i kommunalbestyrelsen vil overstige tilgængelige timer i døgnet. Derfor vurderer jeg, at det er nødvendigt at tage orlov, således at jeg kan varetage mit arbejde i det omfang der er behov for det. Jeg ser frem til i foråret 2019, at genoptage mit arbejde i kommunalbestyrelsen, lyder det fra udvalgsformanden.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag...

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede