18. januar 2020
Jan H. Klit (K), der er formand for Miljø- og Planlægningsudvalget, afviser, at politikerne ikke lytter til borgerne. Samtidig understreger han, at et eventuelt byggeri bag Hørsholm Egnsmuseum slet ikke er på dagsordenen endnu.
Jan H. Klit (K), der er formand for Miljø- og Planlægningsudvalget, afviser, at politikerne ikke lytter til borgerne. Samtidig understreger han, at et eventuelt byggeri bag Hørsholm Egnsmuseum slet ikke er på dagsordenen endnu.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udvalgsformand: Der er INTET besluttet endnu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udvalgsformand: Der er INTET besluttet endnu
Hørsholm - 06. september 2019 kl. 18:20
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Statens Ejendomsselskab, Freja, har interesse i det grønne område bag Hørsholm Egnsmuseum og kavalérboligerne på Folehavevej. Det bekræfter formand for Miljø- og Planlægningsudvalget (MPU) i Hørsholm, Jan H. Klit (K) i Frederiksborg Amts Avis lørdag:

arrow Læs også: Historiker bekymret over byggeprojekt

- Freja Ejendomme A/S har besigtiget området sammen med flere politikere fra MPU, men der er absolut IKKE truffet nogen beslutning overhovedet omkring igangsætning af noget byggeri, understreger udvalgsformanden overfor avisen.

- Såfremt der skal arbejdes videre med et eventuelt byggeri, vil der selvfølgelig ske borgerinddragelse og dialog. Således er jeg bestemt heller ikke enig med Peter Bjørno Jensen, at vi ikke lytter til borgerne. Det gør vi. Både personligt og via de processer, der er i høringsperioden. Det er dog ikke ensbetydende med, at alle borgere kan få ret altid. Heri er der en forskel, påpeger Jan H. Klit.

Frederiksborg Amts Avis har kontaktet Hørsholms borgmester, Morten Slotved (K), for at høre, hvordan han stiller sig til det eventuelle byggeprojekt.

- Det er ikke en sag, der er politisk forelagt endnu, så det er ikke et spørgsmål, som jeg er inde i, lyder det kortfattet fra borgmesteren, der derfor heller ikke har yderligere kommentarer.

Det har direktør i Freja Ejendomme Carsten Rasmussen til gengæld. Han har sendt en skriftlig udtalelse til avisen. Her siger han blandt andet:

- Freja ejendomme ejer Folehavevej 13 og 17, og vi er i øjeblikket i en indledende dialog med kommunen omkring mulige scenarier for fremtiden. Det er imidlertid vigtigt for mig at pointere, at vi naturligvis er opmærksomme på, at dette er et naturskønt, historisk område, og netop derfor er der også restriktioner, der maner til forsigtighed og sætter begrænsninger i forhold til et fremtidigt byggeri.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag...

arrow Historisk område: Naboer raser mod byggeplaner
06. september 2019 kl. 15:24 Opdateret: kl. 15:25