18. oktober 2019
Heidi Johanne Engsig har en baggrund i filosofi og interesserer sig for at undersøge nogle af tilværelsens forunderlige spørgsmål - døden, livet og meningen med det hele. Hun vil agere guide, når Hørsholm Bibliotek inviterer borgerne med i naturen. 

Pressefoto
Heidi Johanne Engsig har en baggrund i filosofi og interesserer sig for at undersøge nogle af tilværelsens forunderlige spørgsmål - døden, livet og meningen med det hele. Hun vil agere guide, når Hørsholm Bibliotek inviterer borgerne med i naturen. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ud i naturen med litteraturen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ud i naturen med litteraturen
Hørsholm - 06. juni 2019 kl. 10:46
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gennem det seneste år har Heidi Johanne Engsig faciliteret litterære saloner i både Helsingør og Hornbæk, og nu er turen kommet til Hørsholm. Heidi har en baggrund i filosofi og interesserer sig for at undersøge nogle af tilværelsens forunderlige spørgsmål - døden, livet og meningen med det hele. Ting, der ligger os alle meget på sinde, men som vi ikke altid taler så meget om.

Første gang bliver tirsdag den 11. juni klokken 11.00, hvor temaet bliver »barndom« og »tid«. Der vil blive læst højt af blandt andet Tove Janssons voksenbog »Sommerbogen«, og samtalen vil dreje sig om barndom, lyse nætter og nostalgi - om forældreroller og erindring.

Anden vandre-salon afholdes tirsdag den 18. juni klokken 16.00 under temaet »livet«. Turen går ud i naturen, mens deltagerne funderer undervejs. Turen byder igen på højtlæsning, mens deltagerne kan fundere over, hvad livet egentligt er for en størrelse. Hvornår mærkes det mest, og kan vi mon lære noget af døden, er spørgsmål, som vil blive stillet. På turen læses uddrag af Alice Munroes »Livet«, Inger Christensens »Sommerfugledalen« og Leo Tolstojs »Ivan Iljitjs død«.

Deltagere mødes på Hørsholm bibliotek. Vandringerne varer omkring to timer. Man kan med fordel medbringe noget at sidde på og lidt vand. Biblioteket sørger for lidt te.

Det er ikke nødvendigt at have læst bøgerne på forhånd. Tilmelding skal ske på esk@horsholm.dk senest d. 10. juni.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede