25. september 2021
Det bugner af kultur i Trommen i efteråret, der byder på det hidtil mest omfattende program. Arkivfoto
Det bugner af kultur i Trommen i efteråret, der byder på det hidtil mest omfattende program. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trommen er klar med det mest omfattende program hidtil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trommen er klar med det mest omfattende program hidtil

Trommen er klar med programmet for efteråret i det lokale kulturhus, der byder på foredrag, koncerter, shows og teater for store og små

Hørsholm - 13. september 2021 kl. 16:11

Kulturhus Trommen er på gaden med et nyt, stort magasin på 76 sider, som præsenterer de mange kulturoplevelser, der venter borgerne i efteråret og næste år i det lokale kulturhus med bibliotek, biograf og scener i de to sale, Lilletrommen og Stortrommen.

arrow Læs også: Halfdan og Turéll fejrer 150 års jubilæum

Magasinet bliver ikke længere husstandsomdelt, men kan hentes i Kulturhus Trommen og downloades fra trommen.dk. Du kan også læse om alle arrangementer på trommen.dk og biblioteket.horsholm.dk. Og det bugner af kultur i Trommen i efteråret, der byder på det hidtil mest omfattende program.

Mange koncerter

Den danske pop- og jazzscene er repræsenteret af blandt andre Sinne Eeg Group, der spiller i slutningen af september, Sebastian, Back to Back, Ida Nielsen & The FunkBots, Mike Andersen, Outlandish og Peter Sommer sammen med orgelvirtuosen Palle Hjorth.

De udenlandske navne tæller blandt andre irske The Kilkennys og de to anerkendte amerikanske jazzkonstellationer, Mike Stern & Bill Evans Band og Yellowjackets.

Tour de chambre

Teaterpublikummet kan desuden se frem til både en Astrid Lindgren-klassiker og en dramatisering af ny dansk skønlitteratur. Det Kgl. Teater kommer således forbi med sin dramatisering af Tine Høegs anmelderroste roman fra 2020 »Tour de Chambre«.

Folketeatret gæster i november Trommen med sin nye version af historien om Pippi Langstrømpe, og der er mere teater med appel til de mindste, når Teater Next opfører »Den lille prins« efter Antoine de Saint-Exupérys klassiker.

Kulturhus Trommens 3ater+ serie, som præsenterer nyskabende scenekunst til ekstra lave billetpriser, fortsætter i den nye sæson med fire forestillinger til samlerabet.

Første 3ater+ forestilling er danseforestillingen »Two Lions And A Castle« med Dansk Danseteater, og derefter følger »The Danish Girl«, »Turist« og »Astronaut«.

Julen i Trommen

Det musikalske islæt til årets julefrokost-arrangement i Trommen bliver en koncert med Hardinger Band med blandt andre de tre shubber Michael Hardinger, Kim Daugaard og Jørgen Thorup. De vil benytte lejligheden til at hylde Shu-bi-duas afdøde forsanger Michael Bundesen. Det autodidakte britiske opera-fænomen Paul Potts giver julekoncert i Trommen med Kirsten Siggaard som gæstesolist. Børnenes jul markeres blandt andet med showet »Onkel Rejes (store) julefis« og børneteater-forestillingen »Den store nisseprøve«. Læs mere på Trommens hjemmeside.

arrow Hørsholm Bibliotek fylder 150 år
20. september 2021 kl. 16:09 Opdateret: kl. 15:30
arrow Bibliotek sætter spot på kærligheden
19. september 2021 kl. 08:09 Opdateret: kl. 19:01
Stemmer du til kommunalvalget i år?