4. april 2020
Hørsholm Rådhus ligger nu på Slotsmarken 13. Men de borgere, der vil følge møderne i kommunalbestyrelsen, skal fortsat tage til Ådalsparkvej 2. I hvert fald i den 24. februar og 30. marts.
Hørsholm Rådhus ligger nu på Slotsmarken 13. Men de borgere, der vil følge møderne i kommunalbestyrelsen, skal fortsat tage til Ådalsparkvej 2. I hvert fald i den 24. februar og 30. marts.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trods skimmelsvamp: Politikere skal stadig holder møder på det gamle rådhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trods skimmelsvamp: Politikere skal stadig holder møder på det gamle rådhus
Opdateret 19. februar 2020 kl. 14:33
Hørsholm - 19. februar 2020 kl. 14:24
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bygningerne på Ådalsparkvej 2 fungerer ikke længere som rådhus efter et betydeligt fund af skimmelsvamp. Men det nu tidligere rådhus står alligevel ikke forladt og øde hen. Faktisk vil der fortsat være aktivitet på adressen det næste stykke tid, skriver Hørsholm Kommune i en pressemeddelelse.

Blandt andet vil Kommunalbestyrelsen holder sine månedlige møder i februar og marts. Så borgere, der har planer om at overvære et kommunalbestyrelsesmøde, skal altså fortsat tage til Ådalsparkvej 2 i stedet for til Slotsmarken 13. Det gælder møderne den 24. februar og den 30. marts. Hørsholm Kommune forventer, at kommunalbestyrelsesmøderne herefter holdes et andet sted fra april.

Udover de politiske møder vil medarbejdere i Hørsholm Kommune også stadig have deres daglige gang i på det gamle rådhus, da der fortsat er lager- og arkivfunktion på matriklen.

- Da Hørsholm Rådhus nu skal være på betydeligt færre kvadratmeter (fra 11.300 til 6.900 kvadratmeter) vil der være en del af kontor-inventaret, som ikke kan flyttes med. Det overskydende inventar vil naturligvis blive genbrugt i kommunens børnehaver, plejecentre, skoler og andre borgernære enheder. Hvis der herefter er inventar til overs, skal dette vurderes og evt. sælges, skriver kommunen.

Idrætshallen på Ådalsparkvej 2 er fortsat i fuld anvendelse - og den benyttes fortsat fra tidlig morgen til sen aften.

- Den er et uundværligt bidrag til kommunens hal-kapacitet og der er ingen planer om at nedlægge den funktion, skriver kommunen.

Fakta

  • Hørsholm Rådhus på Ådalsparkvej 2 blev indviet den 14. maj 1993. Forinden fungerede bygningen som en folkeskole med plads til 900 elever. Kokkedal Skole, som den hed, blev bygget i 1974 og var skole frem til 1990.

  • Den 18. februar åbnede Hørsholm Rådhus på Slotsmarken 13 og har adresse der de næste tre år. Hørsholm Rådhus flytter pga. af fund af skimmelsvamp i hele bygningen på Ådalsparkvej 2.

  • Hvad der skal med det tidligere rådhus på Ådalsparkvej 2 er ikke afgjort, da det afventer en politisk beslutning om husets og grundens videre fremtid. Den beslutningen træffes i løbet af 2020.