25. maj 2019
Flere gange har der været demonstrationer mod at flytte Jagt- og Skovbrugsmuseet, men efter årsskiftet rykker museet ud af Hørsholm. Kun to af museets 22 medarbejdere rykker med. Foto: Allan Nørregaard
Flere gange har der været demonstrationer mod at flytte Jagt- og Skovbrugsmuseet, men efter årsskiftet rykker museet ud af Hørsholm. Kun to af museets 22 medarbejdere rykker med. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To ud af 22 flytter med jagtmuseum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To ud af 22 flytter med jagtmuseum
Opdateret 05. december 2016 kl. 20:23
Hørsholm - 05. december 2016 kl. 04:00
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En vagt og en studentermedhjælper flytter med Jagt- og Skovbrugsmuseet, når det fusioneres med Dansk Landbrugsmuseum, Gl. Estrup på Djursland. Efter fristen for at takke ja til et job i det østjyske for nylig udløb, står det dermed klart, at kun to af museets 22 medarbejdere flytter med museumssamlingen. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Jagtmuseet siger farvel og på gensyn

- Jeg kunne godt have ønsket, at der var flere, der var flyttet med, men jeg forstår dem også udmærket godt. Det er en hel familie, man skal rykke op, og jeg havde godt tænkt, at det kunne ende sådan her, siger Peter Bavnshøj, der er museumsdirektør for Dansk Landbrugsmuseum og Jagt- og Skovbrugsmuseet, til Frederiksborg Amts Avis.

De to medarbejdere, der flytter med museet, vil ifølge Peter Bavnshøj blive tilbudt opgaver efter årsskiftet. Derudover har seks medarbejdere fortsat arbejde på museet i Hørsholm indtil sommeren 2018.

- De seks medarbejdere skal være med til at afvikle museet i Hørsholm. De skal pakke udstillinger ned, afmontere ting, tømme reoler og få det hele i flyttekasser. Det er en større opgave, der forestår, siger Peter Bavnshøj, der nu håber, at få genbesat de øvrige stillinger hurtigt.

- Vi skal genbesætte stillinger, der svarer til de 12-13 årsværk, der flyttes fra museet, og dem skal vi arbejde på at få genbesat i så god tid, at viden kan overdrages fra de medarbejdere, der stadig er ansat. Heldigvis er flere af nøglepersonerne beskæftiget halvandet år frem i tiden. Desuden er det vigtigt at pointere, at viden ikke går tabt, fordi en person forsvinder. Viden er bevaret i form af artikler og publikationer, men det er selvfølgelig muligt, at dem vi ansætter skal til at sætte sig ind i noget nyt, siger Peter Bavnshøj til Frederiksborg Amts Avis.

arrow Ny minister holder fast: Jagtmuseum skal flytte
05. december 2016 kl. 19:53 Opdateret: kl. 15:55
arrow Jagtmuseum blev ikke reddet
28. november 2016 kl. 19:16 Opdateret: kl. 15:46
arrow K-profil vil redde jagtmuseum
22. november 2016 kl. 04:00 Opdateret: kl. 11:43

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede