15. maj 2021
Copenhagen Medical driver kviktestcentret i Hørsholm Idrætspark, hvor de har brug for lokal arbejdskraft. Pressefoto: Copenhagen Medical
gallery icon

Se billedserie

Copenhagen Medical driver kviktestcentret i Hørsholm Idrætspark, hvor de har brug for lokal arbejdskraft. Pressefoto: Copenhagen Medical
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Testcenter vil hyre lokale: Derfor mangler vi folk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Testcenter vil hyre lokale: Derfor mangler vi folk

Copenhagen Medical er nu ude at aktivt og søge efter podere og registranter til covid-19 testcenteret i Hørsholm Idrætspark

Hørsholm - 16. april 2021 kl. 15:40

En negativ coronatest vil de næste mange måneder være adgangsbilletten til frisøren, massøren, cafeen, restauranten og meget andet. Derfor vil behovet for to ugentlige tests fortsætte de næste mange måneder.

arrow Læs også: Nu flytter lyntestcenter på museum

Derfor søger virksomheden Copenhagen Medical, der driver centeret i idrætshallen ved Hørsholm Idrætspark, lokale medarbejdere, der de næste måneder vil hjælpe med at pode for corona eller fungere som værter og registranter.

Øget behov for testning

"Vi mærker en stigende efterspørgsel i alle de testcentre, vi driver i Region Hovedstaden. I takt med genåbningen stige behovet for testning, men vi kan også mærke at mange af vores medarbejdere er på vej til alt det andet, de skal - på højskole, arbejde i butikker, på cafeer og restauranter. Derfor mangler vi folk," siger pressechef Trine Baadsgaard i en pressemeddelelse fra Copenhagen Medical.

"Vi søger i lokalområdet, sådan så folk i Hørsholm arbejder i Hørsholm. Det giver en anden ånd og stemning, at det er lokalsamfundet, der hjælper til med opgaven, ligesom det lokale netværk har betydning for rekrutteringen," siger hun.

Begynder med kursus

Når man bliver ansat hos Copenhagen Medical starter man med et kursus i henholdsvis podeteknik, værnemidler og hygiejne alt efter behov på hovedkontoret i Bella Center.

Herefter kan man tage vagter i virksomhedens fleksible vagtsystem, hvor man selv byder ind med de tidspunkter, man ønsker at arbejde.

Som udgangspunkt skal man kunne tage nogle vagter i nogle timer i en del af dagen og i nogle timer i tidsrummet kl. 6-22 alle dage i ugen i de kommende uger.

Som poder er timelønnen 187 kr. Hertil kommer diverse tillæg for f.eks. weekend og aften. Er man registrant er lønnen 155 kr. i timen plus tillæg.

Kviktestcentret fra Copenhagen Medical er indrettet i Hørsholm Idrætspark. Presefoto: Copenhagen Medical

arrow Fortsat besøgsforbud: Sådan går det smitteudbrud på plejecenter
29. april 2021 kl. 14:41 Opdateret: kl. 12:01
arrow Testcenter lukker - nyt åbner
27. april 2021 kl. 05:53 Opdateret: kl. 14:39
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?