1. oktober 2020
Tine Rehling, Henrik Dam Thomsen og Benjamin Koppel gæster Hørsholm Kirke i slutningen af august. På billedet ses Benjamin koppel. Pressefoto
Tine Rehling, Henrik Dam Thomsen og Benjamin Koppel gæster Hørsholm Kirke i slutningen af august. På billedet ses Benjamin koppel. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Talentfuld trio læggervejen forbi Hørsholm Kirke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Talentfuld trio læggervejen forbi Hørsholm Kirke
Hørsholm - 14. august 2020 kl. 11:15

Med den sjældne sammensætning af saxofon, harpe og cello kommer der helt nye lydlandskaber frem i horisonten, når Tine Rehling, Henrik Dam Thomsen og Benjamin Koppels samspil går op i en højere enhed.

De gæster Hørsholm Kirke den 26. august klokken 19.30, og koncerten er gratis. Der er dog et maksimalt deltagerantal på 100 personer på grund af Corona.

Det betyder, at man bør komme i god tid, da man ikke kan bestille plads på forhånd.

For alle tre musikere er det gældende, at de gerne bryder med de gængse grænser i musikkens verden. De tre virtuoser favner bredt, og temaet til dagens koncert er fransk og består af nye arrangementer af franske sværvægtere som Maurice Ravel og Gabriel Fauré samt Benjamin Koppels egne stykker komponeret i Frankrig.

Trioen excellerer i sjælfuld og stemningsfuld musik og bevæger sig ubesværet rundt i et klangfuldt og eventyrligt univers. Koncerten er samtidig en markering af gruppens første CD-udspil, Les Mobiles, der udkom digitalt den 5. juli og som udkommer fysisk den 23. august.

Benjamin Koppel er anerkendt navn på den danske jazzscene, men han spiller også gerne en sonate af Bach eller en Sicilienne af Fauré på smukkeste vis. Henrik Dam Thomsen er solocellist i DR-symfoniorkester og er en af vores mest talentfulde og anerkendte unge danske cellister. Han har fra sine tidlige studieår haft interesse for improvisation og andre genrer end den klassiske.

I flere år spillede han i crossoverbandet Mad Cows sammen med Benjamin Koppel. Tine Rehling er anerkendt som én af de fineste harpesolister i Skandinavien og har i løbet af de sidste 10 år gennem sit samarbejde med musikere som Mikkel Nordsø, der spiller guitar, og Thomas Clausen, som spiller klaver, ligeledes vist, at der med hende og harpen findes nye, udfordrende og givende muligheder i det musikalske univers. Hun er oprindeligt fra Hørsholm og har stadig sin gang på Hørsholm Musikskole som underviser. Koncerten finder sted i Hørsholm Kirke den 26. august klokken 19.30.

soelberg

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?