23. april 2019
Når Kåre Quist har afleveret sønnen Carl i børnehave, laver han sig selv en kop kaffe, hvorefter arbejdsdagen på 12-14 timer begynder. Den starter hjemme med en opdatering i nyhedslandskabet. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Når Kåre Quist har afleveret sønnen Carl i børnehave, laver han sig selv en kop kaffe, hvorefter arbejdsdagen på 12-14 timer begynder. Den starter hjemme med en opdatering i nyhedslandskabet. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TV-vært: Fru Jensen er min chef

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TV-vært: Fru Jensen er min chef
Hørsholm - 11. august 2018 kl. 08:11
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fru Jensen...
Tv-værten Kåre Quist nævner hende igen og igen, når han skal fortælle om sit virke, hvor han går tæt på toppolitikerne med skarpe spørgsmål, går i kødet på erhvervsledere eller kigger ud i den store verden. Faktisk fylder Fru Jensen så meget i værtens daglige arbejde, at han godmodigt bliver drillet af sin kolleger på TV-Avisen. Det fortæller han i et interview i Frederiksborg Amts Avis lørdag.

arrow Læs også: Lille Quist: Oldemor fylder hele bagsædet

- Fru Jensen er vores kerneseer, der ikke er ligeså vild med nyheder eller politiske nørderier, som jeg er. Hun tænder for sit tv, fordi hun gerne vil opdateres i forhold til, hvad der sker i Danmark og rundt på kloden. Hun forventer at blive »taget i hånden« af én, der har brugt hele dagen på at få nyhederne i øjenhøjde ved hjælp af de redskaber, tv råder over - sprog, grafik og billeder. På TV-Avisen bruger vi megen energi på at bryde mere eller mindre komplekse historier ned og formidle dem, så de giver mening og bliver vedkommende, forklarer Kåre Quist, der de seneste fire år vundet Billed-Bladets TV-guld pris som årets mandlige nyhedsvært.

Men selvom den 47-årige ordsnedker allerede er i en position, som mange journalister drømmer om, så er hans primære ambition at blive endnu bedre.

- Mange vil nok sige, at jeg er perfektionist, når det gælder mit arbejde. Jeg hader fejl. Også selvom de færreste seere måske lægger mærke til dem. Det er en enorm drivkraft for mig. Når et valg eller andre store historier kører, så koger det på redaktionen. Det er sjovt, og så kører adrenalinen. Men i den mere »kedelige« hverdag er jeg også drevet af formidlingen. Hvordan gør man en svensk skovbrand interessant og vedkommende, hvis den eksempelvis kører på ottende dag?, spørger Kåre Quist, der selv svarer i samme åndedrag:

- Jeg tænker på Fru Jensen.
Læs meget mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag, hvor Kåre Quist også fortæller om sin og familiens leg med sproget...

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede