18. oktober 2019
Lørdag er der lagt op til en festlig aften, når My Beautiful Gallery & Winebar inviterer til gratis underholdning med teatergruppen Immer TanZen, der sætter publikum i en helt særlig rolle. 

Pressefoto
Lørdag er der lagt op til en festlig aften, når My Beautiful Gallery & Winebar inviterer til gratis underholdning med teatergruppen Immer TanZen, der sætter publikum i en helt særlig rolle. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svumpukkel-teater giver publikum ansvaret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svumpukkel-teater giver publikum ansvaret
Hørsholm - 12. juli 2019 kl. 06:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag er der lagt op til en festlig aften, når My Beautiful Gallery & Winebar inviterer til gratis underholdning med teatergruppen Immer TanZen, der sætter publikum i en helt særlig rolle.

- Aldrig før har man set magen til svumpukkel-teater, som i dén grad dyrker ansvarsforflygtigelse. Vi læsser hele ansvaret for showet over på publikum, der selv skal komme op med ideerne, til hvad vi skal lave. Så er de jo selv ansvarlige for balladen, siger Ulrikke Severin fra teatergruppen Immer Tanzen, der skal optræde til et arrangement lørdag hos My Beautiful Gallery & Winebar ved den gamle Rungsted Kyst stations østside.

Når gruppen Immer TanZen optræder foregår showet nemlig på publikums præmisser. Pointen er, at medlemmer af publikum på teatergruppens opfordring kommer med temaer, genrer, omstændigheder og lignende, som de improviserende skuespillere så opfører. Der er fri entre til forestillingen, der starter klokken 20.00 lørdag aften.

Normalt går en hat rundt til sidst for bidrag, men My Beautiful Gallery har denne gang stillet nogle originale kunstværker til rådighed, som kan vindes i et lotteri, hvor alle indtægter går til skuespillerne.

Som noget nyt fra Immer TanZen stiller pianisten Mozart Skipper sig til rådighed på galleriets flygel i løbet af gruppens optræden. Publikum kan eksempelvis foreslå en »operette« eller en »protestsang«, ligesom de kan supplere med et tema som eksempelvis »fyraften« eller »tandlægebesøg«. My beautiful gallery har adresse på Østre Stationsvej 6.

Der er, ligesom hver fredag og lørdag hele sommeren igennem, »Åben Grill«, som frit kan benyttes efter klokken 18.00, hvis man selv har noget med til at lægge på den.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede