19. maj 2019
Foto: Lars Sandager Ramlow
Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stribe af indbrud præger weekenden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stribe af indbrud præger weekenden
Hørsholm - 10. december 2018 kl. 16:10
Af Lars Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politiets døgnrapport for weekenden er præget af hele ni indbrud alene i Hørsholm Kommune, og derfor er det en ekstra god idé i den kommende tid at være ekstra opmærksomme på mistænkelige personer eller køretøjer, der færdes i kommunen.

Lørdag mellem klokken 10.30 og 20.30 er der blandt andet blevet stjålet et ur fra Christianshusvej, hvor tyven havde aflistet en rude ind til et soveværelse. Samme dag klokken 14.30 blev der stjålet sølvtøj, taske og smykker fra en adresse på Constantiaparken, hvor et vindue på 1.sal var blevet brudt op.

Og sådan fortsatte det søndag, hvor syv indbrud blev anmeldt, og hvor kosterne endnu ikke er endeligt opgjort.

På Svalevej er indbruddet sket mellem torsdag og søndag. Tyven kom ind ved at bryde et vindue op til et børneværelse. Fra villaen blev stjålet et ur, tre tablets og en computer.

Tidsintervallet er lidt længere ved et indbrud på Louis Petersensvej, hvor en tyv har været på arbejde mellem den 29. november og den 9. december. Her blev et vindue til et køkken opbrudt, inden familiens smykker blev stjålet.

Søndag mellem klokken 12.00 og 18.50 har en familie på Breeltelund også haft indbrud og mistet tre pas, kontanter og smykker. Indstigning skete via en opbrudt terrassedør til et soveværelse.

Også på Stampevænget mellem klokken 15.00 og 19.40 er en terrassedør til et soveværelse brudt op. Og også her blev der stjålet smykker.

Til gengæld er der endnu ikke overblik over tyvenes udbytte på Breeltehøj og to adresser på Stampevænget. Indbruddene er sket i dagtimerne søndag, og igen er der sket indstigning enten via opbrudte terrasse- eller havedøre.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede