21. juni 2021
Brostensfeltet på Usserød Kongevej ved Q8 og Hørsholm Midtpunkt trænger til en opfriskning. Hørsholm Kommune beder nu borgerne om at komme med input til den nye udformning og belægning.
Brostensfeltet på Usserød Kongevej ved Q8 og Hørsholm Midtpunkt trænger til en opfriskning. Hørsholm Kommune beder nu borgerne om at komme med input til den nye udformning og belægning.
Foto: Morten Timm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stem om tre forslag: Nu skal brostenene have en overhaling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stem om tre forslag: Nu skal brostenene have en overhaling

Hørsholm Kommune efterlyser input til genopfriskning af brostensfeltet på Usserød Kongevej. Målet er både lavere støj og fart

Opdateret 12. november 2020 kl. 12:22
Hørsholm - 12. november 2020 kl. 12:19

Brostenene på Usserød Kongevej løsner sig, de larmer og udseendet halter.

arrow Læs også: Nu er det afgjort: Derfor skal brostensfelt fjernes

Det ønsker Hørsholm Kommune nu at gøre noget ved og genopfriske belægningen. Derfor beder de nu borgerne om at komme med input og kommentere på tre skitser for et fremtidig brostensfelt, der strækker sig over cirka 75 meter på Usserød Kongevej ud for Q8-tanken og ved Hørsholm Midtpunkt.

Inddragelsen af borgerne foregår på kommunens site BorgerLab.

Lavere støj og fart

På baggrund af flere henvendelser og faglige vurderinger af vejstrækningen, har Miljø- og planlægningsudvalget besluttet at gribe til handling. Vi ønsker at reducere støjen og give feltet en udformning og belægning, som giver en pladsfølelse samtidig med at trafikkens hastighed sænkes," siger teamleder Rune Munch Christensen i en pressemeddelelse.

Gå ind og stem

Hørsholm Kommune har nu fået landskabsarkitektfirmaet BOGL til at udarbejde tre skitseforslag, som skal indfri ønsker. Alle tre løsninger tager hånd om støjen, oplyser Rune Munch Christensen.

Du kan de næste 19 dage se og læse mere om skitserne og stemme på din favoritløsning inde på BorgerLab, som du finder HER

mt

arrow Hurtigbusser har ingen nem gang på jorden
18. januar 2021 kl. 15:30 Opdateret: kl. 16:35
arrow DEBAT: Brostensfeltet på Kongevejen skal helt væk
26. november 2020 kl. 05:45 Opdateret: kl. 11:25
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?