22. marts 2019
Hørsholm Kommune vil forsøge at skabe nogle rammer, så Hørsholm bliver et sted, man får lyst til at tage hen, siger formand for Miljø- og Planlægningsudvalget, Kristin Arendt (K). Foto: Privat
Hørsholm Kommune vil forsøge at skabe nogle rammer, så Hørsholm bliver et sted, man får lyst til at tage hen, siger formand for Miljø- og Planlægningsudvalget, Kristin Arendt (K). Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stadepladser skal skabe liv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stadepladser skal skabe liv
Hørsholm - 18. juni 2018 kl. 05:43
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stadepladser med et udvalg af streetfood kan være en af ingredienserne i opskriften på, hvordan der bliver skabt mere liv i Hørsholm. Det mener i al fald Miljø- og Planlægningsudvalget, som er parate til at tillade flere stadepladser rundt om i kommunen.

- Vi vil gerne have mere liv i kommunen, og en af de muligheder, vi har for at gøre det, er ved at skabe nogle rammer, hvor man har lyst til at tage hen, siger Kristin Arendt (K), formand for Miljø- og Planlægningsudvalget.

Kommunens administration har foreslået, at der kan etableres stadepladser ved Pennehave, i den sydlige ende af Hovedgaden, ved Hørsholm Allé, Rungsted Kyst Station og på hjørnet af Usserød Kongevej og Ørbæksvej.

- Vi kunne godt tænke os at få en større spredning, og så mener vi, at det ville være attraktivt at få nogle boder med streetfood, siger Kristin Arendt og fortsætter:

- Det skulle gerne skabe en lyst til at tage til Hørsholm for at få en oplevelse af høj kvalitet.

Kommunen arbejder også på at udvikle bymidten og sikre, at den fortsat er attraktiv at handle i. Men kommunens planlægning kan trække ud, og der skal ske noget nu og her, erkender Miljø- og Planlægningsudvalgets formand.

- En ting er den langsigtede strategi, som vi skal lave. Men vi er også parate til at smide tøjlerne lidt mere og lave nogle forsøg for at se, hvad der virker. Vi skal have nogle eksperimenter, mens vi arbejder med den langsigtede byudviklingsplan, siger Kristin Arendt.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede