24. september 2021
Socialdemokratiet i Hørsholm er nu klar med sin opstillingsliste til det kommende kommunalvalg. Øverst på listen står borgmesterkandidat Svend Erik Christiansen. Fra venstre: Marcus Guldager, Bo Bilde, Svend Erik Christiansen, Stine Pagh, Caroline Victoria Christensen, Dickte Noël Toft og Klaus Ebbesen.
gallery icon

Se billedserie

Socialdemokratiet i Hørsholm er nu klar med sin opstillingsliste til det kommende kommunalvalg. Øverst på listen står borgmesterkandidat Svend Erik Christiansen. Fra venstre: Marcus Guldager, Bo Bilde, Svend Erik Christiansen, Stine Pagh, Caroline Victoria Christensen, Dickte Noël Toft og Klaus Ebbesen.
Foto: Jesper Petersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Socialdemokratiet vil kæmpe for boliger og biodiversitet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Socialdemokratiet vil kæmpe for boliger og biodiversitet

Socialdemokratiet i Hørsholm er nu klar med sin opstillingsliste til det kommende kommunalvalg, hvor partiet blandt andet vil kæmpe for billigere boliger og øget biodiversitet.

Opdateret 09. juni 2021 kl. 13:41
Hørsholm - 09. juni 2021 kl. 05:26

Mandag lykkedes det Socialdemokratiet i Hørsholm at afholde generalforsamling, hvor partiet valgte fire nye bestyrelsesmedlemmer.

arrow Læs også: DEBAT: Vi vil velfærd med omtanke

Efter generalforsamlingen har partiet samtidig en kandidatliste klar til det kommende kommunalvalg i november. Til bestyrelsen valgtes Caroline Victoria Christensen, Dickte Noél Toft, Bo Bilde og Klaus Ebbesen, der alle stiller op for partiet. Der kom også et nyt valgslogan på plads, og Socialdemokratiet i Hørsholm vil i år gå til valg under mantraet »Prøv noget nyt - stem socialdemokratisk«.

- I den her kommune var der kun 1500 borgere, som stemte socialdemokratisk ved det foregående valg og med omkring 20.000 stemmeberettigede i kommunen, er der jo endnu flere , som kan prøve det i år, lyder det med et smil fra partiets borgmesterkandidat Svend Erik Christiansen (S).

Nye ansigter på plakaterne

Mens den politiske veteran Svend Erik Christiansen (S) er opstillet som borgmesterkandidat, og kommunalbestyrelsesmedlem Marcus Guldager igen er opstillet, er der flere nye ansigter blandt Socialdemokratiets kandidater.

Blandt de nye kandidater er således 48-årige Dickte Noël Toft, som er uddannet socialrådgiver og jordemoder og til dagligt arbejder som chefkonsulent på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital. Hun har boet i Hørsholm gennem de sidste 15 år.

Også 40-årige Stine Pagh Stiller op for Socialdemokratiet. Hun er til daglig specialkonsulent på Danmarks Meteorologiske Institut og har boet i kommunen siden 2013.

Blandt de yngste kandidater kan 24-årige Caroline Victoria Christensen nævnes. Hun danner privat par med kommunalbestyrelsesmedlem Marcus Guldager, der ligeledes stiller op til kommunalvalget. Hun har boet i Hørsholm siden 2019 og har en bachelor i psykologi.

Også Bo Bilde stiller op for Socialdemokratiet. Han er 57 år, uddannet landbrugsøkonom og arbejder til daglig som chefkonsulent og teamleder i Danmarks Statistik. Bo Bilde har boet i Hørsholm siden 2001.

Partiets sidste kandidat er 75-årige Klaus Ebbesen, som er uddannet arkæolog og har været lektor på Københavns Universitet i årene fra 1974 til 2001. Han har desuden været selvstændig erhvervsdrivende siden 1992, og i dag ejer og leder han Akademos-koncernen.

Valgprogram på plads

Ved mandagens generalforsamling lagde Socialdemokratiet sig også fast på et valgprogram for det kommende valg. Under overskriften«Vi vælger velfærd« vil socialdemokraterne blandt andet kæmpe for yderligere biodiversitet i kommunen, en nedsættelse af kommunens CO2 udslip på 2 procent, opførelser af billige boliger i Hørsholm grundet ejendomspriser på himmelflugt, indføring af minimumsnormeringer i daginstitutionerne og flere ungdomsboliger.

Det oplyser Partiet efter mandagens generalforsamling.

arrow Den nye bydel 'Kronholm' flytter ikke holdninger
07. juli 2021 kl. 17:01 Opdateret: kl. 15:35
arrow DEBAT: Nej tak til børneopbevaring i Hørsholm Kommune
29. juni 2021 kl. 05:56 Opdateret: kl. 09:55
arrow Halvrund dag for garvet politiker
07. maj 2021 kl. 04:51 Opdateret: kl. 11:03
Stemmer du til kommunalvalget i år?