27. september 2021
10 nye lærere begynder på Rungsted Gymnasium her i august.
10 nye lærere begynder på Rungsted Gymnasium her i august.
Foto: Rungsted Gymnasium
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skolestart: 10 nye lærere på lille kommunes store gymnasium

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skolestart: 10 nye lærere på lille kommunes store gymnasium

Mandag begynder nyt skoleår på Rungsted Gymnasium - både for elever og nye lærere

Hørsholm - 06. august 2021 kl. 06:00

Det er ikke kun 1.g eleverne, der er spændt på gymnasieopstart i disse dage. Det samme er Rungsted Gymnasiums 10 nye lærere, der nu skal i gang med at afprøve den faglige visdom fra universitetet på gymnasieelever, skriver Rungsted Gymnasium i en pressemeddelelse.

arrow Læs også: Billedserie: »Jeg glæder mig til alt, hvad gymnasiet byder på«

De nye lærere dækker gymnasiets fagrække bredt lige fra erhvervsøkonomi, dansk, mediefag til matematik, tysk og idræt. De fleste af de nye lærere har endda allerede undervisningserfaring fra andre skoler og har stået i underviserrollen før, så eleverne kan godt glæde sig til at møde de nye ansigter, skriver Rungsted Gymnasium i en pressemeddelelse.

"Det er altid en gave at ansætte nye lærere på skolen, for de nye lærere kommer og bidrager med ny viden og helt sikkert nye måder at gøre tingene på," siger rektor på Rungsted Gymnasium Ruth Kirkegaard.

Ansættelsen af de mange nye lærere dækker både barselsvikarer, vikarer for lærere i uddannelsesforløb og det faktum, at der igen i år starter 10 nye 1.g klasser. De nye undervisere skal ligesom eleverne igennem et introduktionsforløb på Rungsted Gymnasium, og de vil i starten været tilknyttet en mentor.

Glæder sig

Èn, der glæder sig til at møde eleverne, er Tenna Helena Olin, der er ny lærer, og som skal undervise i matematik, engelsk og idræt.

"Det er altid spændende at møde nye elever og finde ud af, hvad de brænder for, og hvad de er for nogle mennesker. Helt særligt glæder jeg mig til at se, hvordan de fungerer som klasse, og hvordan de udvikler sig i løbet af grundforløbet, fordi der plejer at ske rigtig meget både socialt og fagligt i den periode."

Tenna Helena Olin har undervist i næsten fire år og har et helt særligt mål med lærergerningen.

"Jeg har en drøm om at kunne omsætte den viden, jeg har fra universitetet til noget, som rammer elevernes niveau. Jeg ser det som en del af min opgave som lærer at bygge bro mellem gymnasiet og universitetet. Jeg vil derfor gerne give eleverne en smagsprøve på, hvad mine fag kan og dermed udfordre dem."

Det nye skoleår begynder for Rungsted Gymnasiums vedkommende mandag den 9. august.

arrow Tre års parløb er slut: Vi startede rejsen sammen på RG
01. juli 2021 kl. 15:21 Opdateret: kl. 15:19
arrow Superstudent: Mathilde hyldet for sin indsats på gymnasiet
01. juli 2021 kl. 13:54 Opdateret: kl. 13:05
Stemmer du til kommunalvalget i år?