7. marts 2021
Uddrag fra sidste uges døgnrapport hos Nordsjællands Politi for Hørsholm og omegn.
Uddrag fra sidste uges døgnrapport hos Nordsjællands Politi for Hørsholm og omegn.
Foto: Model
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se ugens politirapport: Tyveknægtene er vendt tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se ugens politirapport: Tyveknægtene er vendt tilbage

Uddrag fra Nordsjællands Politis døgnrapport for Hørsholm og omegn fra den forgangne uge

Hørsholm - 23. februar 2021 kl. 16:03

URO Flere patruljer blev mandag den 22. februar kl. 22.45 sendt til McDonald's i Kokkedal efter en anmeldelse om, at en mand havde sparket til en 38-årig mands bil, der holdt parkeret ved McDonald's. Da den 38-årige fra Nivå kørte fra stedet, fulgte manden efter i en bil. Patruljerne fik standset parterne, herunder en 20-årig mand fra Bagsværd samt henholdsvis en 20-årig og 23-årig mand fra Kokkedal. Betjentene kunne ikke umiddelbart fastslå, at der var sket en kriminel handling, men de fik en snak med partnerne om deres opførsel og registrerede deres generalia, inden de blev sendt videre fra stedet.

arrow Læs også: Sådan er der blevet svindlet i Rungsted Havn

INDBRUD i et hus på Christianshusvej i Hørsholm i tidsrummet fra søndag 21. februar kl. 14 til mandag den 22. februar kl. 7.30. Køkkenvindue opbrudt og smykker stjålet.

INDBRUD i en villa på Usserød Kongevej, begået mandag den 22. februar mellem kl. 7.50 og 15. Gerningspersonen er kommet ind via et stuevindue. Stjålne genstande ikke opgjort ved anmeldelsen.

TYVERI Der blev stjålet tøj og smykker fra en Chevrolet Spark, som holdt parkeret i Skovkanten i Hørsholm. Tyveriet er sket i tidsrummet mellem lørdag den 20. februar kl. 18 og søndag den 21. februar kl. 15. Det vides ikke, hvordan tyven har skaffet sig adgang til bilen.

TYVERI Natten til søndag den 21. februar har ukendte gerningspersoner stjålet en airbag fra en Mercedes personbil, der holdt parkeret i en carport på Grønnevang i Hørsholm. En genbo har oplyst til politiet, at tre personer blev set på adressen kl. 03.20. De forlod hastigt stedet, da genboen råbte dem an. De tre beskrives som: A: Mand, 175-180 cm høj, iført mørkt tøj. B: Mand, 20-30 år, 180-190 cm høj, almindelig af bygning. C: Mand, 20-30 år, 180-190 cm høj.

TYVERI I løbet af weekenden den 20. og 21. februar har en anden Mercedes også fået stjålet en airbag fra rattet. Den holdt ligeledes parkeret i Grønnevang, Hørsholm. Tyven knuste en siderude for at få adgang til bilen. Tyveriet blev anmeldt mandag den 22. februar kl. 9.19.

INDBRUD Der blev stjålet smykker ved et villaindbrud på Mellemvang i Hørsholm, begået mellem onsdag 17. februar kl. 11 og søndag den 21. februar kl. 00.24. Vindue på 1. sal opbrudt.

INDBRUD i en villa på Margrethevej i Rungsted, begået i tidsrummet onsdag den 17. februar kl. 16 til søndag den 21. februar kl. 19.13. Vindue på 1. sal opbrudt. Stjålne effekter ikke opgjort ved anmeldelsen.

FÆRDSELSUHELD En 52-årig mand fra København blev anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han torsdag den 18. februar kl. 17.45 var impliceret i et færdselsuheld på Gøngehusvej i Vedbæk, hvor han i sin bil havde påkørt et hegn. En person på stedet mente, at føreren var påvirket og alarmerede politiet, men den 52-årige blev tilbageholdt på stedet og frataget bilnøglerne. Patruljen tog den 52-årige bilist med på stationen til blodprøve for at fastslå den præcise påvirkning.

NARKOKØRSEL En 25-årig mandlig bilist fra Kokkedal blev onsdag den 17. februar kl 13.40 standset af en patrulje ved Islandshøjparken i Nivå. Her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Han blev taget med på stationen til blodprøve for at fastslå den præcise narkopåvirkning.

SPIRITUSKØRSEL En 20-årig mandlig bilist fra København blev natten til torsdag den 18. februar kl. 02.42 standset og anholdt på Isterødvejen efter han fik alkometeret til at slå ud over det tilladte. Patruljen sigtede ham for spirituskørsel og tog ham med på stationen til udtagning af blodprøve. I samme forbindelse blev en af passagererne i bilen, en 20-årig mand fra Charlottenlund, sigtet for fornærmelig tiltale mod betjentene.

MUSIK-LARM Tirsdag den 16. februar om aftenen sendte politiet en patrulje til Bukkeballevej i Rungsted efter anmeldelse om, at der blev spillet høj musik til gene for de omkringboende. Her fik patruljen fat på forældrene til nogle unge, der gennem flere timer havde hørt meget høj musik, hvorefter der blev slukket for anlægget.

INDBRUD En rude blev aflistet i et hus på Gøngehusvej i Hørsholm af ukendt gerningsperson mellem mandag den 15. februar kl. 15 og tirsdag den 16. februar kl. 17. Ved anmeldelsen var tyvekosterne ikke opgjort.

INDBRUD Taske, smykker og valuta blev stjålet ved et villaindbrud på Ewaldsvej, Rungsted Kyst, begået mandag den 15. februar kl. 17. Gerningspersonen kom ind via et kældervindue.

Kilde: Nordsjællands Politi

arrow Borgermøde skal øge trygheden: Målretter indsats mod indbrud
22. februar 2021 kl. 09:06 Opdateret: kl. 10:04
arrow 19-årig i soloulykke på motorvej
14. februar 2021 kl. 11:15 Opdateret: kl. 11:15
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?