27. september 2021
Uddrag fra sidste uges døgnrapport hos Nordsjællands Politi for Hørsholm og omegn.
Uddrag fra sidste uges døgnrapport hos Nordsjællands Politi for Hørsholm og omegn.
Foto: Model
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se ugens politirapport: Indbrud og harmonikasammenstød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se ugens politirapport: Indbrud og harmonikasammenstød

Uddrag fra Nordsjællands Politis døgnrapport for Hørsholm og omegn fra den forgangne uge

Hørsholm - 14. september 2021 kl. 17:02

HASHFUND Ved en indsats mod salg af euforiserende stoffer på gadeplan snusede en narkohund sig mandag den 13. september kl. 21.18 frem til en mindre mængde hash, som lå i en bil, der holdt i Niverød Erhvervspark i Nivå. Hashen blev taget med på politigården og registreret som hittehash.

arrow Læs også: Borger sender tyveknægte på flugt midt om natten

INDBRUD Ruder blev knust ved et indbrud i en villa i Hestehaven, Rungsted, begået i perioden fra mandag den 6. september kl. 16 til mandag den 13. september kl. 12. Tyvekoster var ikke opgjort ved anmeldelsen.

INDBRUD Der blev stjålet manchetknapper ved et villaindbrud på Sanskevej i Rungste, begået mandag den 13. september mellem kl. 13.30 og 15. Vindue opbrudt.

INDBRUD i en villa på Drosselvej i Rungsted, begået søndag den 12. september mellem kl. 11 og 17. Gerningspersonen eller -personerne satte en stige op til et åbent skråvindue på første sal. Tyvekoster var ikke opgjort ved anmeldelsen.

INDBRUD Der blev stjålet smykker ved et indbrud i en lejlighed på Piet Heins Vej, Rungsted Kyst, begået fra fredag den 10. september kl. 14 til lørdag den 11. september kl. 15.30. Vindue til badeværelse var aflistet.

HARMONIKASAMMENSTØD Tirsdag den 7. september kl. 15.26 var fem køretøjer involveret i et harmonikasammenstød på Helsingørmotorvejen i nordgående retning ved afkørsel 12 i Hørsholm. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor alle tre vognbaner kortvarigt var lukket, imens der blev fjernet olie og andet fra vejen. Der skete ingen personskade ved færdselsuheldet.

Kilde: Nordsjællands Politi

arrow Ny redaktør og nye rammer i det lokale mediehus
15. september 2021 kl. 06:53 Opdateret: kl. 12:15
Stemmer du til kommunalvalget i år?