22. september 2021
Nordsjællands Brandvæsen fik tirsdag hurtigt styr på tagbranden i DTU Science Park, hvor der var opstået ild i f0rbindelse med renovering af et tag.
Nordsjællands Brandvæsen fik tirsdag hurtigt styr på tagbranden i DTU Science Park, hvor der var opstået ild i f0rbindelse med renovering af et tag.
Foto: presse-foto.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se ugens politirapport: Ild, hærværk og et hav af indbrud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se ugens politirapport: Ild, hærværk og et hav af indbrud

Uddrag fra Nordsjællands Politis døgnrapport for Hørsholm og omegn fra den forgangne uge

Hørsholm - 28. juli 2021 kl. 08:00

TAGBRAND Nordsjællands Brandvæsen rykkede tirsdag den 27. juli om formiddagen ud til en brand i DTU Science Park i Hørsholm, hvor der var opstået ild i forbindelse med noget arbejde på et tag på en af bygningerne. Opgaven var hurtigt at få styr på branden for at denne ikke skulle brede sig. Brandvæsenen fikl hurtigt branden under kontrol (Foto: presse-foto.dk)

arrow Læs også: Tyve stjæler både til en halv million: »Det virker ufattelig organiseret«

INDBRUD på Fredensvej i Hørsholm mellem søndag den 25. juli kl. 15 og mandag den 26. juli kl. 15. Indstigning via et vindue Koster ikke opgjort på anmeldelsestidspunktet.

INDBRUDSFORSØG på Vingen i Hørsholm mellem torsdag den 22. juli kl. 9 og søndag den 25. juli kl. 18. Forurettede oplyser at der havde været forsøg på indbrud i hans hjem. Anmelder oplyste at der var forsøgt opbrydning af et vindue ind til et værelse, men at forehavendet ikke lykkedes. Cigarettyveri Mellem søndag den 25. juli midnat og klokken 06.15 har der været indbrud i 7-Eleven på Kokkedal Station. Tyven eller tyvene er kommet ind ved at knuse en rude og har stjålet cigaretter.

GNIST Søndag den 25. juli kl. 16.35 opstod der ild i et græsareal ved banelegemet overfor Lærkevænget i Hørsholm. Brandvæsenet fik slukket ilden klokken 16.54. Branden opstod formentlig på grund af en gnist.

FRADØMT En 58-årig mand fra Nivå blev søndag den 25. juli kl. 16.30 standset, da han kom kørende ad Gammel Strandvej i Nivå og sigtet for kørsel uden førerret, da han tidligere er fradømt sit kørekort.

INDBRUD på Mågevej i Hørsholm den 25. juli. Kælderdør opbrudt. Stjålne genstande: Højtalere, øvrigt ikke opgjort.

INDBRUD på Margrethevej i Rungsted Kyst mellem søndag den 18. juli kl. 15 og søndag den 25. juli kl. 11.30. Kældervindue opbrudt. Koster: Ikke opgjort på anmeldelsestidspunktet. INDBRUD på Esbern Snares Vej, Rungsted Kyst fredag den 23. juli. Indgang gennem vindue. Stjålne genstande: Ikke opgjort på anmeldelsestidspunktet.

INDBRUD på Constantiavej, Rungsted Kyst, fra torsdag den 22. juli kl. 12.45 og lørdag den 24. juli kl. 16.40. Havedør opbrudt. Stjålne genstande: Ikke opgjort på anmeldelsestidspunktet.

INDBRUD på Solsortevej, Hørsholm, mellem onsdag den 21. juli kl. 16 til lørdag den 24. juli kl. 10.25. Opbrudt vindue. Stjålne genstande: Ikke opgjort på anmeldelsestidspunktet.

HÆRVÆRK Otte biler, der holdt parkeret på Egedalsvænge i Kokkedal, har alle fåret skåret dæk op, formentlig med en kniv. Hærværket er sket mellem torsdag den 22. juli og fredag den 23. juli kl. 6.57, hvor det blev opdaget og anmeldt.

INDBRUD Der blevet stjålet en højttaler ved et villaindbrud på Rypevej i Hørsholm, begået den mellem torsdag den 22. juli kl. 2.00 og kl. 8.00. Køkkenvindue opbrudt.

INDBRUD Et soveværelsesvindue blev opbrudt i en villa på Solsortevej i Hørsholm, begået mellem onsdag den 21. juli kl. 11 og torsdag den 22. juli kl. 11. De stjålne genstande var ikke opgjort ved anmeldelsen.

INDBRUD Højttaler og porcelæn blev stjålet ved et villaindbrud på Esbern Snares Vej, Rungsted Kyst, begået mellem tirsdag den 20. juli kl. 12 og torsdag den 22. juli kl. 14.15. Vindue opbrudt.

INDBRUD Et vindue var også opbrudt ved et andet indbrud i en villa på Esbern Snares Vej, Rungsted Kyst, begået torsdag den 22. juli mellem kl. 9.30 og 21.00. Der var ikke overblik over tyvekosterne fra indbruddet ved anmeldelsen.

INDBRUDSTYV En 27-årig mand er blevet sigtet for flere indbrud, heriblandt hos Stark i Kokkedal Industripark, begået mellem onsdag den 21. juli kl. 17.15 og torsdag den 22. juli kl. 5.15. I gerningstidsrummet havde to personer skåret porten op ind til forretningen og stjålet en mængde elektrisk værktøj, inden de forlod det lokale byggemarked i en varebil. Oplysninger i sagen førte politiet på sporet af den 27-årige, der blev anholdt senere på torsdag. Han sigtet også for et indbrud hos Johannes Fog natten til den 22. juli et andet sted i Nordsjællands samt indbrud på en campingplads i Hornbæk, hvor der blev stjålet et større antal gasflasker. Han blev fremstillet i grundlovsforhør fredag ved Retten i Helsingør.

INDBRUD i en villa på Fresiavej i Hørsholm, begået mellem mandag den 19. juli og onsdag den 21. juli kl. 16.30. Mulige tyvekoster var ikke opgjort ved anmeldelsen.

INDBRUD Havedør brudt op i en villa på Blishønevej i Hørsholm, begået mellem lørdag den 17. juli kl. 12 og onsdag den 21. juli kl. 14.50. Stjålne genstande var ikke opgjort ved anmeldelsen.

INDBRUD I tidsrummet fra mandag den 19. juli kl. 16 og onsdag den 21. juli kl. 16.30 har ukendt gerningsperson opbrudt havedør i villa på Svalevej i Hørsholm. Stjålne genstande var ikke opgjort

INDBRUD Også i en villa på Sangsvanevej i Hørsholm er havedør brudt op af ukendt person. Indbruddet er sket mellem mandag den 19. juli kl. 11 og onsdag den 21. juli kl. 20.20. Eventuelle tyvekoster var ikke opgjort ved anmeldelsen.

TYVERI En minigraver er stjålet fra Dr. Neergaards Vej i Hørsholm i tidsrummet fra tirsdag den 20. juli kl. 11.40 og onsdag den 21. juli kl. 8.15.

SPIRITUSKØRSEL Tirsdag den 20. juli kl. 14.10 blev en 78-årig kvindelig bilist sigtet for spirituskørsel. Hun blev standset og kontrolleret på Kokkedal Stationsvej i Hørsholm, hvor hun fik alkometeret til at slå ud over det tilladte. Den 78-årige blev taget med til udtagning af blodprøve, for at fastslå den præcise promille.

Kilde: Nordsjællands Politi

arrow Tyve stak af med et helt våbenskab - fyldt med våben
29. juli 2021 kl. 11:26 Opdateret: kl. 11:21
arrow Tyve knuser bilruder, mens folk bliver testet for corona
28. juli 2021 kl. 14:36 Opdateret: kl. 08:46
Synes du, at kommunen er der for dig?