22. juni 2021
En kvinde cyklede ind i en mur på Olgasvej og måtte en tur omkring sygehuset.
En kvinde cyklede ind i en mur på Olgasvej og måtte en tur omkring sygehuset.
Foto: Kara - stock.adobe.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se ugens politirapport: Cyklist ind i mur, uro i kælder og indbrud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se ugens politirapport: Cyklist ind i mur, uro i kælder og indbrud

Uddrag fra ugens døgnrapport for Nordsjællands Politi for Hørsholm og omegn fra den forgange uge

Opdateret 12. maj 2021 kl. 13:38
Hørsholm - 12. maj 2021 kl. 13:30

RAMTE MUREN Mandag den 10. maj kl. 17 indløb der en anmeldelse om et solofærdelsuheld på Olgasvej i Hørsholm. En patrulje kørte til stedet og konstaterede, at en 26-årig kvinde fra Hørsholm var cyklet ind i en mur og blødte fra hovedet. En ambulance ankom også til stedet, og kvinden blev kørt til hospitalet for behandling af sine skader.

arrow Læs også: Forsøgte at voldtage kvinde til nytårsfest: Sådan lød straffen til 19-årig gymnasieelev

URO En lille gruppe unge skabte søndag den 9. maj kl. 19.23 uro og uorden i en kælder på Egedalsvænge, hvor de, ifølge anmeldelsen til politiet, larmede og røg hash. En patrulje kørte til stedet og traf tre af lokalområdets unge på stedet og tog en snak med dem.

INDBRUD på Gøgevang i Hørsholm mkellem lørdag den 8. maj kl. 15 og søndag den 9. maj kl. 17. Indstigning gennem opbrudt vindue. Der blev stjålet computer samt danske og udenlandske kontanter.

INDBRUD Der blev stjålet kontanter i forbindelse med et indbrud på Møllevæpnget i Hørsholm i tidsrummet fra fredag den 7. maj kl. 12 og lørdag den 8. maj kl. 15.30. ERt køkkenvindue blev brudt op.

TYVERI FRA BIL En taske med en bærbar pc samt flere harddiske er mellem torsdag den 6. maj mellem kl. 12.30 og 13.30 stjålet fra en bil, som holdt parkeret på Rungstedvej. Tyven knuste en siderude.

INDBRUD i en villa på Højeskolevej, Rungsted Kyst, begået i perioden mellem fredag den 30. april og torsdag den 6. maj kl. 20.30. Et vindue til kontor aflistet. Tyvekoster ikke opgjort ved anmeldelsen.

LØBSK-Hest En hest befandt sig tirsdag den 4. maj klokken 18.33 i fuldt firspring på Helsingørmotorvejen ved Kokkedal. Der gik heldigvis ikke længe, inden hest og ejer blev genforenet og hestekræfterne tæmmet igen. Ingen dyr eller personer kom til skade.

Kilde: Nordsjællands Politi

arrow Sloges i bar overkrop: Politiet rykkede ud til masseslagsmål
28. april 2021 kl. 12:19 Opdateret: kl. 12:22
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?