16. december 2017
Poul Henningsens barnebarn og arving, Charlotte Henningsen Green, sagde ved åbningen af PH Park, at familien er glade og stolte over, at grunden har fået navn efter Poul Henningsen. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Poul Henningsens barnebarn og arving, Charlotte Henningsen Green, sagde ved åbningen af PH Park, at familien er glade og stolte over, at grunden har fået navn efter Poul Henningsen. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Stolt barnebarn åbnede PH Park

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Stolt barnebarn åbnede PH Park
Hørsholm - 08. oktober 2017 kl. 18:01
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Vi er stolte, vi er glade, og vi er meget lykkelige i familien over det her.

Sådan lød det fra Poul Henningsens eget barnebarn og arving, Charlotte Henningsen Green, da Hørsholm Kommune lørdag åbnede PH Park opkaldt efter netop Poul Henningsen.

Helt i den afdøde lysmager, arkitekt, revyforfatter, filminstruktør og samfundsrevsers ånd var der i dagens anledning drageflyvning samt en række andre aktiviteter i anledning af, at Hospitalsgrunden nu altså hedder PH Park og er åbnet for offentligheden. Og det var en tilfreds borgmester, som på en våd og lidt blæsende efterårsdag kunne holde åbningstale.

- Grunden her har siden sidste sommer undergået en stor forvandling, mens de gamle hospitalsbygninger er blevet jævnet med jorden. I løbet af den kommende årrække vil et nyt, attraktivt boligområde etablere sig. I forbindelse med, at grunden nu åbnes op igen, ønsker Hørsholm Kommune at bruge området som scene for midlertidige aktiviteter, der opgraderer det grønne område og giver liv, både til glæde for naboer og alle andre interesserede borgere, sagde borgmester Morten Slotved (K).

Foruden drageflyvning og taler stillede Ungerådet med en artwall, der skulle pyntes med graffiti, arboretmester Ole Byrgesen viste rundt på grunden og fortalte om beplantningen, og der var desuden både discgolf og opvisning med fjernstyrede racerbiler. Derudover blev de fire borgere, der alle kunne kalde sig vindere af Hørsholm Kommunes navnekonkurrence i forbindelse med navngivningen af grunden, hædret med blomster og gavekort. De havde alle foreslået, at Hospitalsgrunden skulle opkaldes efter Poul Henningsen.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk