23. juli 2019
Både kunstskøjteløbere og ishockeyspillere lavede show på isen, da Hørsholms nye træningsskøjtehal blev indviet lørdag eftermiddag. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Både kunstskøjteløbere og ishockeyspillere lavede show på isen, da Hørsholms nye træningsskøjtehal blev indviet lørdag eftermiddag. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Skøjteprinsesser og ishockeyspillere tog ny is i brug

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Skøjteprinsesser og ishockeyspillere tog ny is i brug
Opdateret 06. oktober 2018 kl. 18:02
Hørsholm - 06. oktober 2018 kl. 16:09
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Til tonerne af Kim Larsen løb kunstskøjteløberne fra Hørsholms Kunstskøjteløberforening sammen med ishockeyspillere fra både Rungsted Ishockey Klub og Rungsted Seier Capital lørdag ud på isen i den nye træningsskøjtehal og tog dermed isen i brug som de første.

Hørsholm skøjtehal var pyntet op med flag og balloner i anledning af indvielsen af den nye træningsskøjtehal, og formanden for Sport-, Fritid- og Kulturudvalget, Nadja Maria Hageskov (K), bevægede sig - uden skøjter - også ud på isen og klippede symbolsk den røde snor.

- Med en træningsskøjtehal som denne har vi sikret, at vi de næste mange år kan have plads til både bredde, elite og offentligt skøjteløb. Vi har i kommunen tre meget stærke og dygtige klubber, nemlig Hørsholm Kunstskøjteløberforening, Rungsted Ishockey Klub og Rungsted Seier Capital. I er på hver jeres måde Hørsholms håb på isen og med rette, for I gør det godt. I sætter Hørsholm på landkortet og engagerer jer både i klubben og i lokalsamfundet, sagde Nadja Maria Hageskov under indvielsen.

Den nye træningsskøjtehal har kostet 45 millioner kroner og indeholder fire omklædningsrum og en isbane på 30 gange 60 meter.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede