23. januar 2019
Sommerfesten bød på en længe ventet showkamp i fodbold, hvor skolens førstehold vandt efter straffespark over et flot kæmpende allstarshold.
gallery icon

Se billedserie

Sommerfesten bød på en længe ventet showkamp i fodbold, hvor skolens førstehold vandt efter straffespark over et flot kæmpende allstarshold.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: SES åbner dørene med sommerfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SES åbner dørene med sommerfest
Hørsholm - 11. juni 2018 kl. 06:52
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sportsefterskolen Sjælsølund (SES) har gennem årene manifisteret sig som et trækplaster for unge, der valfarter til fra nær og fjern for at prøve kræfter med alt fra fodbold, adventure, badminton over dans til golf og skisport. I de seneste tre år har skolen holdt en stort anlagt sommerfest, hvor SES åbner dørene for naboer og samarbejdspartnere, og hvor tidligere, nuværende og kommende elever og deres familier kan mødes, hygge sig og udveksle erfaringer. Det skriver Frederiksborg Amts Avis mandag.

- Sommerfesten har vist sig som en rigtig god idé. I år havde vi omkring 500 gæster, og vejret var med os. Stemningen var helt i top og meget uformel, og alle hyggede sig, fortæller skolens forstander, Jens Nissen.

Festivitassen blev åbnet af skolens dansehold, der netop er blevet sjællandsmestre i showdans for efterskoler, inden den længe ventede fodboldkamp mellem skolens førstehold og et til lejligheden samlet allstars-hold tørnede sammen:

- Allstarsholdet bestod i år af skolens tre fodboldtrænere og mig, og vi blev forstærket af blandt andre den tidligere landsholdsspiller Jan Michaelsen, Esben Hansen, Rasmus Minor Petersen og Patrik Wozniacki. Sidste år vandt allstarsholdet stort, men i år var kampen mere lige, og jeg må sige, at jeg var meget imponeret over elevernes niveau. Den ordinære kamp endte uafgjort 4-4, inden eleverne vandt efter straffespark. Jeg synes, vi kæmpede bravt, men jeg må jo også erkende, at der var fart i de unge ben, lyder det fra den 43-årige forstander, mens mundvigene trækker opad.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag...

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk