29. maj 2020
Det våde vejr gav lidt udfordringer ved gårsdagens juletræstænding på Ridebanen, men til sidst lykkedes det dog.Foto: Knud Düring
gallery icon

Se billedserie

Det våde vejr gav lidt udfordringer ved gårsdagens juletræstænding på Ridebanen, men til sidst lykkedes det dog.Foto: Knud Düring
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: SE BILLEDER: Så blev juletræet tændt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SE BILLEDER: Så blev juletræet tændt
Hørsholm - 02. december 2018 kl. 19:41
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Joram G. Menzer

Det var ikke, fordi julevejret havde lagt sig over det nordsjællandske, da juletræet på Ridebanen blev tændt søndag eftermiddag. Søndagens våde vejr gav således lidt udfordringer, da borgmester Morten Slotved (K) med assistance fra Nordsjællands Brandvæsen tændte juletræet.

Men det lykkedes da til sidst, og herefter kom selveste julemanden også forbi juletræstændingen. Han lagde op til fællessang, hvorefter han delte godteposer ud til alle de fremmødte børn.

Borgmesteren sagde i sin tale, at juletræstændingen er et personligt højdepunkt.

- Et af julens højdepunkter for mig, er denne begivenhed, hvor vi tænder det store juletræ på Ridebanen. Den søde juletid skydes for alvor i gang i dag, og vi glæder os og frydes ved tanken om hyggelige timer sammen med familie og venner, sagde Morten Slotved, som også føler en vis ydmyghed ved opgaven.

- Som borgmester er jeg stolt over at være med til at tænde juletræet igen i år. Jeg bliver ydmyg, når jeg får lov til at komme helt op i træets top og få et sjældent syn ud over byen. Det er et smukt syn, og om lidt vil jeg prøve at forevige øjeblikket ved at tage et billede, som vi efterfølgende deler på kommunens Facebook-side, sagde borgmesteren blandt andet.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?