18. juni 2019
Socialdemokraternes gruppeformand i Hørsholm, Niels Lundshøj, overvejede i sidste uge at skifte til Radikale Venstre på grund af sit partis landspolitiske paradigmeskifte i udlændingepolitikken. Overvejelsen blev dog droppet i weekenden. Foto: Lars Sandager Ramlow
Socialdemokraternes gruppeformand i Hørsholm, Niels Lundshøj, overvejede i sidste uge at skifte til Radikale Venstre på grund af sit partis landspolitiske paradigmeskifte i udlændingepolitikken. Overvejelsen blev dog droppet i weekenden. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: S-profil sløjfede skifte til R

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

S-profil sløjfede skifte til R
Hørsholm - 05. februar 2019 kl. 05:11
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Børn hører ikke til på Udrejsecenter Sjælsmark, og Socialdemokratiet på Christiansborg bør ikke støtte Dansk Folkepartis inhumane udlændingepolitik.

arrow Læs også: R-formand: Jeg troede Lundshøj var seriøs

Disse synspunkter har Niels Lundshøj blandt andet været ude med i den offentlige debat, og den socialdemokratiske gruppeformand og formand for Børne- og Skoleudvalget i Hørsholm har det så »stramt« med sit moderpartis skifte i udlændingepolitikken, at han for en kort stund overvejede at skifte til Radikale Venstre. Det erfarer Frederiksborg Amts Avis:

- Det er rigtigt nok, men det har kun været en snak, jeg har haft med nogle få mennesker, og nu kører rygterne så. Jeg er socialdemokrat, har altid været det, og jeg bliver i partiet og tager kampen internt om udlændinge-politikken, indleder Niels Lundshøj med at slå fast overfor Frederiksborg Amts Avis.

- Når jeg overhovedet har haft den korte overvejelse at skifte parti, så skyldes det primært to ting. Jeg har det virkelig svært med, at Socialdemokratiet på Christiansborg ikke tager mere »action« i forhold til, at der simpelthen ikke bør bo børn på Udrejsecenter Sjælsmark. Forholdene derude giver ar på sjælen for børnene, og ombudsmandens rapport derudefra er også meget klar. For mig handler det om, at børns trivsel går forud for alt andet, og overfor mine vælgere her i Hørsholm har jeg svært ved at se mig selv i den politik, mit moderparti fører i denne sag, lyder det uddybende fra Niels Lundshøj.

I det hele taget er han af hjertet træt af det paradigmeskifte Socialdemokratiet er tiltrådt med lovforslaget »L 140«, der er en ændring af udlændingeloven, integrationsloven, repatrieringsloven og forskellige andre love.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis tirsdag...

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede