23. marts 2019
Eleverne på Rungsted Gymnasium var mandag kaldt til samling for anden gang inden for få dage... Foto: Lars Sandager Ramlow
gallery icon

Se billedserie

Eleverne på Rungsted Gymnasium var mandag kaldt til samling for anden gang inden for få dage... Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rungsted-rektor: Puttemiddage er helt uacceptable

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rungsted-rektor: Puttemiddage er helt uacceptable
Hørsholm - 03. september 2018 kl. 17:47
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Puttemiddage, hvor elever fra 1.g risikerer at blive krænket af ældre elever fra 3.g, er fuldstændigt uacceptable. Vi tager skarpt afstand fra dem. Rungsted Gymnasiums værdier bygger på fællesskab, inkludering og gensidig respekt. Ikke på ekskluderinger og grænseoverskridende opførsel. Derfor bør der sættes en stopper for disse private puttefester, som eleverne kalder drenge-pige-middage. Konceptet bør tænkes helt om, og derfor inviterer jeg nu eleverne til dialog.

arrow Læs også: Puttemiddage er tradition på flere gymnasier i Nordsjælland

Sådan siger rektor på Rungsted Gymnasium, Ruth Kirkegaard, til Frederiksborg Amts Avis efter, at hun mandag klokken 12.05 havde kaldt gymnasiets 825 elever til samling for anden gang inden for få dage. Ledelsen på gymnasiet har også sendt to breve ud til forældrene.

Det sker oven på en række artikler i sidste uge i BT, hvor den tidligere elev Anja Leighton, der i dag er 17 år og går i 3.g på Det frie Gymnasium har fortalt om sine grænseoverskridende oplevelser i 2016 til en privat puttefest for Rungsted Gymnasiums elever. Anja Leighton har blandt andet fortalt, hvordan en række piger skulle forsøge at få en agurk så langt ned i halsen som muligt til musiktekster som »suck my dick«. Imens stod en hestesko af drenge rundt om og heppede.

Anja Leighton har også fortalt, at hun ikke selv skulle forsøge sig med agurken. Hun skulle til gengæld drikke en masse tequilashots med tabasco, kysse med sin veninde og til sidst dyste med veninden om, hvem der først kunne få den andens bh af. Andre skulle slikke flødeskum af en drengs nøgne overkrop og hive en limebåd ud af munden på ham.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis tirsdag - og læs en række reaktioner fra eleverne...

arrow Gymnasieelever skal gøre op med krænkende tradition
02. september 2018 kl. 11:43 Opdateret: kl. 11:44

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede