18. januar 2019
Rosendahl leverede i 2017 den største omsætning nogensinde.
Rosendahl leverede i 2017 den største omsætning nogensinde.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rosendahl leverer rekord-regnskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rosendahl leverer rekord-regnskab
Hørsholm - 16. maj 2018 kl. 04:00
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

2017 blev et godt år for Rosendahl Design Group i Hørsholm, og designvirksomheden kan erklære sig tilfreds med årsrapporten 2017. Rosendahl Design Group har nemlig opnået den største omsætning nogensinde på 500 millioner kroner. Årets resultat lander på 38,6 millioner kroner. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Jeg er enormt stolt over vores udvikling i 2017. Det er over vores egne forventninger og et år, hvor alle har trukket et stort læs for at levere vores bedste resultat nogensinde, siger Henrik Rosendahl, der er CEO og andengenerationsejer af virksomheden.

Rosendahl Design Group har nu både Rosendahl, Global, Holmegaard, Kay Bojesen, Bjørn Wiinblad, Arne Jacobsen Ure, Juna og den seneste tilføjelse fra 2016, Lyngby Porcelæn, i porteføljen, og virksomheden glæder sig over, at det er lykkedes at integrere de nye brands.

- 2017 var i høj grad et konsolideringsår, hvor vi havde stort fokus på at integrere vores nye brands i forretningen, Det er vi i den grad lykkedes med, siger Henrik Rosendahl.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk