15. november 2018
Rosendahl har nu fået ja til sine planer om at udvide og lave nye p-pladser.Pressefoto
Rosendahl har nu fået ja til sine planer om at udvide og lave nye p-pladser.Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rosendahl får ja til planer om ny p-plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rosendahl får ja til planer om ny p-plads
Hørsholm - 05. februar 2018 kl. 05:50
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For borgmester Morten Slotved (K) herskede der på årets første kommunalbestyrelsesmøde ingen tvivl om, at Rosendahl, der har adresse på Slotsmarken, skal have lov til at lave flere parkeringspladser på terræn. Anderledes vaklende var Venstre dog, da partiet ikke ville sidde de protester, naboerne til Rosendahl er kommet med, overhørig.

- Naboerne har protesteret, og det er vores opfattelse, at kommunen må finde en løsning med Rosendahl og naboerne og derfor udsætte sagen. Høringssvarene tyder på, at naboerne er meget utilfredse med den løsning, som er på bordet nu, sagde Venstres Anne Ehrenreich, mens borgmester Morten Slotved talte for at godkende parkerings-planerne:

- Rosendahl har gjort meget for at gøre alle de rigtige ting, og jeg vil meget gerne godkende det her. Vi har en virksomhed, som virkelig har kæmpet for at være ordentlige i hele processen, og jeg vil anbefale, at vi er erhvervsvenlige og hjælper Rosendahl med at skabe flere arbejdspladser, sagde Morten Slotved.

Rosendahl har planer om at udvide dets kontordimicil på Slotsmarken med 2000 kvadratmeter til i alt 6000 kvadratmeter. Heraf skal der bygges kontorer på 1500 kvadratmeter, mens 500 kvadratmeter er reserveret til udstilling og lager. Der er intet i den eksisterende lokalplan, der forhindrer en udvidelse, men lokalplanen forudsætter, at yderligere parkeringspladser skal laves under jorden. Rosendahl har dog et ønske om at udvide parkeringsarealet på terræn, og områder både øst og vest for domicilet ønskes udlagt til parkeringspladser. De planer har givet anledning til høringssvar fra naboer i området.

Venstre lod sig trods naboernes protester overbevise af kommunalbestyrelsens øvrige partier og stemte sammen med resten af kommunalbestyrelsen for, at Rosendahl altså må forsyne den planlagte udvidelse med parkeringspladser på terræn.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk