21. september 2020
Røde Kors Hørsholm mener, at alle børn fortjener en god jul. Derfor er foreningen glad for, at der kan uddeles julehjælp til 80 børnefamilier, som har brug for en håndsrækning til jul. 

Pressefoto
Røde Kors Hørsholm mener, at alle børn fortjener en god jul. Derfor er foreningen glad for, at der kan uddeles julehjælp til 80 børnefamilier, som har brug for en håndsrækning til jul. Pressefoto
Foto: Bax Lindhardt/Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Røde Kors Hørsholm uddeler julehjælp til børnefamilier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Røde Kors Hørsholm uddeler julehjælp til børnefamilier
Hørsholm - 18. november 2019 kl. 18:46
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er en stolt aktivitetsleder Maja Bilde, der kan fortælle at hele 80 familier vil modtage julehjælp i Hørsholm Kommune.

Hun og bestyrelsen for Røde Kors lokalafdeling vil derfor gerne sige tak til alle dem, der har bakket op om julehjælpen og som har gjort det muligt at give endnu flere børnefamilier en god jul.

- Vi ved fra de tidligere år, at det betyder rigtig meget for modtagerne, at de kan få råd til julemad og godter siger Jerry Ritz, der er bestyrelsesmedlem og kommunikationsansvarlig for Røde Kors, Hørsholm.

Julehjælpen i Hørsholm i år blevet givet i form af et gavekort på 800 kroner til COOP/en julekurv, og Maja Bilde kan se, hvor stor en forskel det gør, for de familier, som har modtaget den ekstra håndsrækning. Ansøgningsskema til værdig trængende hentes lokalt.

Julehjælp er målrettet til værdig trængende børnefamilier, der er på kontanthjælp, understøttelse eller andre ydelser og derfor har svært ved at få økonomien til at hænge sammen.

Alle ansøgninger bliver fortroligt vurderet af kommunen, så man er sikker på, at hjælpen går til de rigtige.

Ansøgningsskema til Røde Kors julehjælp kan hentes i Borgerservice på Rådhuset, Biblioteket i Trommen og i Røde Kors butikken på Usserød Kongevej 80.

Af ansøgningsskemaet fremgår det at det skal afleveres i udfyldt stand på Rådhuset, senest den 29. november.

Ansøgerne får personlig besked om deres ansøgning er blevet godkendt og hvornår de kan afhente deres gavekort.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?