19. september 2019
Ved skyderiet på Rungsted Strandvej den 6. april lagde politiet en jernring om området. Blandt andet blev Strandvejen spærret af fra Rungsted Havn og næsten helt op til Mikkelborg. Foto: Lars Sandager Ramlow
Ved skyderiet på Rungsted Strandvej den 6. april lagde politiet en jernring om området. Blandt andet blev Strandvejen spærret af fra Rungsted Havn og næsten helt op til Mikkelborg. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rocker- og bande-møde på Rungsted Havn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rocker- og bande-møde på Rungsted Havn
Hørsholm - 15. maj 2019 kl. 05:37
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag formiddag skal Nordsjællands Politi og Hørsholm Kommune holde møde med bevillingshaverne og forretningerne på Rungsted Havn. Det fortæller politiinspektør Carsten Spliid fra Nordsjællands Politi til Frederiksborg Amts Avis:

- Der kører rigtig mange rygter efter skyderiet på Rungsted Strandvej i starten af april. Mange af dem er kommet os for ører i forbindelse med vores efterfølgende tryghedsskabende arbejde i området. Nogle af rygterne kan vi blankt afvise, mens vi undersøger andre. Det er blandt andet derfor, at vi har valgt at holde møde med restauranterne og de øvrige forretningsdrivende på Rungsted Havn sammen med Hørsholm Kommune, forklarer Carsten Spliid.

Det er Hørsholms borgmester, Morten Slotved (K), der har taget initiativ til mødet:

- Som borgmester har jeg også hørt en del af rygterne. Vi kan ikke acceptere, at Rungsted Havn kan blive et utrygt sted at færdes. Havnen er en oase i Hørsholm Kommune, hvor børnefamilier kan tage ned og få en is og fiske krabber, hvor unge kan mødes og hygge på molerne, hvor alle kan komme ned og få et lækkert måltid, og hvor sejlerne kan nyde havnens mange faciliteter og mangfoldighed. Dette miljø værner vi om, og det er derfor, jeg som borgmester har taget initiativ til mødet. Rockere og bander må ikke gøre havnen til et utrygt sted at være, understreger Morten Slotved.

I et læserbrev i Frederiksborg Amts Avis skriver Jesper Winther Andersen fra Høsterkøb blandt andet, at han har hørt, at en af restauranterne på Rungsted Havn nu ejes af en indvandrerbande.

Det kan Carsten Spliid ikke bekræfte. Til gengæld kan han afkræfte, at folk får skåret dækkene op på Rungsted Havn, hvis de besøger de »forkerte« restauranter.

Læs hele artiklen i Frederiksborg Amts Avis onsdag...

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede