24. juni 2021
Et tilfældigt møde på en café mellem to bandegrupperinger førte lørdag til, at en person blev dræbt i en skudepisode, hvor fire personer yderligere blev ramt.
Et tilfældigt møde på en café mellem to bandegrupperinger førte lørdag til, at en person blev dræbt i en skudepisode, hvor fire personer yderligere blev ramt.
Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Resultat af tilfældigt møde: En dræbt, fire sårede og mange anholdte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Resultat af tilfældigt møde: En dræbt, fire sårede og mange anholdte
Opdateret 07. april 2019 kl. 12:02
Hørsholm - 07. april 2019 kl. 10:29
Af Søren Arildsen

Skyderiet på Strandvejen i Rungsted, hvor en person blev dræbt og fire personer såret lørdag aften, førte natten til søndag til en række anholdelser. Ikke bare blandt de personer, der var til stede i forbindelse med skudepisoden.

arrow Læs også: Politi: Dykkere er til stede ved Rungsted Kyst

Klokken 01 natten til søndag oplyste politiet således, at en anholdelsesaktion i Hundige i Midt- og Vestsjællands politikeds sent lørdag aften har tilknytning til skyderiet i Nordsjælland.

- Jeg kan bekræfte, at der har været en anholdelsesaktion i Hundige, der har forbindelse til skyderiet i Rungsted, men jeg kan ikke oplyse, hvor mange personer der er anholdt, siger Henriette Døssing, pressekoordinator ved Nordsjællands Politi.

Ifølge politiinspektør Lau Thygesen, Nordsjællands Politi, er det politiets "arbejdstese", at skyderiet er resultatet af et sammenstød lørdag aften mellem to lokale grupperinger.

Det bygger blandt andet på personkredsen.

Ifølge Ekstra Bladet var det et tilfældigt møde på en café i Rungsted mellem to rivaliserende bandegrupperinger, der førte til skyderiet.

Mødet mellem de to grupperinger førte ifølge Ekstra Bladets oplysninger i første omgang til håndgemæng. På et tidspunkt blev der så hentet våben, og der blev siden afgivet skud.

De to grupperinger er ifølge Ekstra Bladets oplysninger fra henholdsvis Nivå og Kokkedal.

Begge har tidligere været del af den nu forbudte bande Loyal To Familia (LTF), men skikkelser fra Kokkedal-grupperingen valgte på et tidspunkt at søge over til rockerklubben Hell's Angels, skriver Ekstra Bladet.

arrow Drab puster til konflikt mellem to bysamfund
08. april 2019 kl. 05:51 Opdateret: kl. 18:15
arrow Borger efter voldsomt skyderi: - Vi har et problem
08. april 2019 kl. 04:32 Opdateret: kl. 18:45
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?