22. oktober 2019
Der skal ikke være et nyt rådhus ved Kokkedal Station. Til gengæld skal området udvikles, men hvordan vides endnu ikke.Foto: Lars Sandager Ramlow
gallery icon

Se billedserie

Der skal ikke være et nyt rådhus ved Kokkedal Station. Til gengæld skal området udvikles, men hvordan vides endnu ikke.Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rådhus ved Kokkedal Station droppes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rådhus ved Kokkedal Station droppes
Hørsholm - 12. juni 2018 kl. 05:12
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Om det skal være boliger til unge, parkeringspladser, et lægehus eller måske et friplejehjem vides endnu ikke. Men sikkert er det, at Hørsholm Kommune nu vil gå i gang med at udvikle området omkring Kokkedal Station. Det betyder også, at kommunen samtidig sløjfer muligheden for at bygge et nyt rådhus i det område.

- Vi siger nej til at placere et nyt rådhus på den sydlige side af Kokkedal Station og fravælger den placering, fortæller borgmester Morten Slotved (K) efter Økonomiudvalget netop har besluttet at igangsætte udviklingen af Kokkedal Station.

Men noget skal der ske i området omkring stationen. Og det skal gerne sikre en positiv udvikling i området, påpeger borgmesteren.

- Vi har mange arealer omkring stationen, hvor man kan udvikle. Vi skulle gerne få skabt noget liv i området, så det bliver mindre attraktivt at lave ballade på stationen om aftenen, siger Morten Slotved med henvisning til det massive fokus, der har været på ballade og utryghed på Kokkedal Station.

- Når vi skal udvikle, skal vi sørge for, at det bliver noget, som skaber det liv og de forhold, vi gerne vil stå for fremover, siger Morten Slotved.

Nøjagtig hvordan der skal skabes liv og andre forhold i området omkring stationen, er dog endnu uvist.

- Området er jo attraktivt, fordi der er gode transportmuligheder. Det kunne være, man skulle bygge boliger eller ungdomsboliger, og det kunne også være, der skulle være et større privat lægehus. Nu vil vi først i dialog med borgerne og høre, hvad de har af tanker, inden vi politikere lægger os fast på noget, siger borgmesteren.

Samtidig arbejder kommunen videre med mulighederne for at bygge et nyt rådhus, og der er nu tre placeringsmuligheder tilbage. De tre placeringer, der forsat er i spil, er i forlængelse af Trommen, på Hørsholm Allé 4 og 6 og på rådhusets nuværende adresse på Ådalsparkvej. Kommunen skal dog have Erhvervsministeriets godkendelse, inden kommunen kan gå videre med mulighederne i Trommen og på Hørsholm Allé.

grafik køb billede