18. juni 2019
Niels Lundshøjs drøftelser om at skifte fra Socialdemokratiet til Radikale Venstre var seriøse. Det var opfattelsen hos De Radikale i Hørsholm og hos den radikale viceborgmester, Henrik Klitgaard (billedet). Foto: Allan Nørregaard
Niels Lundshøjs drøftelser om at skifte fra Socialdemokratiet til Radikale Venstre var seriøse. Det var opfattelsen hos De Radikale i Hørsholm og hos den radikale viceborgmester, Henrik Klitgaard (billedet). Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: R-formand: Jeg troede Lundshøj var seriøs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

R-formand: Jeg troede Lundshøj var seriøs
Hørsholm - 05. februar 2019 kl. 06:11
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den radikale partiforening i Hørsholm var klar. En enig bestyrelse havde sagt god for, at den socialdemokratiske gruppeformand, Niels Lundshøj, kunne skifte parti. Det fortæller formanden for den radikale vælgerforening i Hørsholm, Anne Weinkouff til Frederiksborg Amts Avis:

arrow Læs også: S-profil sløjfede skifte til R

- Vi havde et møde med Niels Lundshøj i sidste uge, hvor vi havde en god og seriøs drøftelse om skiftet. Det er en stor beslutning, hvis man skifter parti, men jeg var egentlig af den opfattelse, at beslutningen var endelig, og skiftet derfor var sikkert, siger formanden til avisen.

Hun oplyser, at alle, der deler det radikale værdisæt, er velkomne i partiet:

- Det er Niels Lundshøjs egen beslutning, at han ikke vil skifte til Radikale Venstre alligevel. Jeg må sige, at det undrer mig, at han sådan ændrer sin beslutning, men jeg er også glad for, at han traf den, inden skiftet var effektueret. Man kan sige det sådan, at vi for en kort stund var glade for udsigten til to mandater i kommunalbestyrelsen frem for en, men vi er også lettede, når Niels nu viste sig så usikker, lyder det fra Anne Weinkouff.

Det radikale medlem af kommunalbestyrelsen, Henrik Klitgaard, er mere kortfattet:

- Niels og jeg havde seriøse drøftelser, inden jeg præsenterede ham for min partiforening. Så jeg er også overrasket. Mere har jeg egentlig ikke at sige til det, siger den radikale viceborgmester.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis tirsdag...

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede