24. marts 2019
Står det til Hørsholm Kommune, skal der ikke skabes en ny »Kokkeal Bymidte« ved Cirkelhusgrunden. Hørsholm mener slet ikke, der er et behov, siger borgmester Morten Slotved (K). Foto: Kenn Thomsen
Står det til Hørsholm Kommune, skal der ikke skabes en ny »Kokkeal Bymidte« ved Cirkelhusgrunden. Hørsholm mener slet ikke, der er et behov, siger borgmester Morten Slotved (K). Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Protest mod nabobyens planer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Protest mod nabobyens planer
Hørsholm - 11. oktober 2018 kl. 05:44
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Står det til Hørsholm Kommune skal der ikke etableres en ny »Kokkedal Bymidte« ved Cirkelhusgrunden på Fredensborgs side af kommunegrænsen. Det gør kommunen nu klart i et høringssvar til Erhvervsstyrelsen.

- Halvdelen af Kokkedal-området ligger i dag i Hørsholm Kommune, og Hørsholm Kommune har ikke set et behov for bymidteudpegning i Kokkedal, skriver kommunen således i høringssvaret, som Økonomiudvalget i dag skal godkende på et møde.

Ifølge borgmester Morten Slotved (K) omhandler kommunens protester dog også, hvilken type butikker der eventuelt tillades ved Cirkelhusgrunden. For nuværende er der lagt op til at tillade butikker på mindst 1000 kvadratmeter, men det mener Hørsholm er for småt.

- Vi synes jo ikke, der er brug for en ny bymidte i Fredensborg. Det vil give mere mening, at de udvikler de bycentre, de allerede har, siger Morten Slotved og fortsætter:

- Vi lægger samtidig vægt på, at hvis der gives tilladelse til en ny bymidte, så mener vi, butikkerne mindst skal have en størrelse på 2000 kvadratmeter. Vi har ikke brug for ny detailhandel deroppe, så det kommer også meget an på, hvilken type butikker, der er tale om.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis torsdag.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede