19. marts 2019
Her ses Glen Madsen (DF) (i midten) sammen med Niels Lundshøj (S) under valgkampen op til kommunalvalget i efteråret sidste år. Foto: Allan Nørregaard
Her ses Glen Madsen (DF) (i midten) sammen med Niels Lundshøj (S) under valgkampen op til kommunalvalget i efteråret sidste år. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politikere stiller rekordmange spørgsmål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politikere stiller rekordmange spørgsmål
Hørsholm - 09. juli 2018 kl. 05:01
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Spørgelysten har været stor blandt kommunalbestyrelsens medlemmer, der tiltrådte 1. januar. I årets første fem måneder har kommunens administration således fået omkring 130 spørgsmål fra medlemmer af kommunalbestyrelsen. Ifølge borgmester Morten Slotved (K) er bygen af spørgsmål enestående i Hørsholm.

arrow Læs også: Forsker: Det er politikernes ret

- Vi har ikke set en spørgelyst i det omfang i Hørsholm. Det lægger et voldsomt pres på administrationen, som hele tiden får nye forespørgsler, siger borgmesteren.

Ophavsmanden bag langt de fleste af spørgsmålene, er Dansk Folkepartis Glen Madsen. Han står således for over 80 af de 130 spørgsmål.

- Ja, jeg har stillet spørgsmål, men jeg synes ikke, det er så mærkeligt. Der har været meget at spørge ind til, og hvis jeg har fået et svar, som ikke har besvaret mit spørgsmål, så har jeg spurgt igen, og så tikker triptælleren selvfølgelig, siger Glen Madsen og fortsætter:

- Når man er folkevalgt, skal man være så godt klædt på som overhovedet muligt, hvis man skal have de optimale muligheder for at træffe beslutninger. Selvfølgelig skal man agere på et oplyst grundlag, og jeg synes ikke, det er rimeligt, at udvalgsformændene kan trække på administrationen, og vi andre ikke skulle kunne det, fordi vi sidder i mindretal, siger Glen Madsen.

Hans store spørgelyst møder dog kritik fra borgmesteren.

- Jeg synes, det er en udfordring, at et enkelt medlem står for så mange spørgsmål. Nogle af spørgsmålene skal man måske overveje, om virkelig er nødvendige, siger Morten Slotved.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede