16. december 2017
Borgmester Morten Slotved (K) hilste på forældrene.Foto: Anna Törnqvist Jensen
Borgmester Morten Slotved (K) hilste på forældrene.Foto: Anna Törnqvist Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politikere mødt af forældre og børn med protest-balloner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politikere mødt af forældre og børn med protest-balloner
Hørsholm - 10. oktober 2017 kl. 10:18
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Bevar Ulvemosehuset« stod der på de balloner, som både forældre og børn fra Ulvemosehuset havde med, da de mandag mødte op til kommunalbestyrelsesmødet.

Forældrene i Ulvemosehuset har længe kæmpet mod beslutningen om, at Ulvemosehuset skal sælges til fordel for, at der skal etableres en stor, moderne daginstitution på Rungsted Skole med dobbelt så mange børn som de nuværende knapt 50 i Ulvemosehuset. Formanden for forældrebestyrelsen i Ulvemosehuset, Cecilie Reumert Wagtmann, kunne dog ikke få lov at stille spørgsmål, da spørgetiden op til kommunalvalget er suspenderet, men hun bad indtrængende kommunalbestyrelsens medlemmer genoverveje beslutningen.

- Vi vil gentage vores meget dybfølte ønske om, at I tager det her op til genovervejelse. Det her bunder i et ønske om at bevare en daginstitution, som fungerer exceptionelt godt og samtidig beder vi Jer også overveje, hvad det er, I er ved at gøre ved Rungsted Skole. Vi mener virkelig, at I er på vej ud i noget, som ikke er særlig populært, fordi det er forkert for børnene i Rungsted. Vi har noget i Ulvemosehuset, som er rigtig godt og værd at bevare. Der burde være flere daginstitutioner som Ulvemosehuset og ikke færre, sagde Cecilie Reumert Wagtmann,

Formanden for Børne- og Skoleudvalget, Otto B. Christiansen (K), slår dog fast, at beslutningen er truffet, og at der ikke er mere at gøre.

- Så skulle der efter valget komme et helt andet flertal, som vil noget helt andet. Processen er sat i gang, og det er sådan, det er, siger Otto B. Christiansen, der dog har forståelse for forældrene.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk