19. november 2018
Morten Slotved (K) fortsatte som borgmester efter kommunalvalget i november, og han får nu også lønforhøjelse. Foto: Lars Sandager Ramlow
Morten Slotved (K) fortsatte som borgmester efter kommunalvalget i november, og han får nu også lønforhøjelse. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politikere får mere i løn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politikere får mere i løn
Hørsholm - 24. januar 2018 kl. 05:29
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hørsholms nye kommunalbestyrelse får flere kroner i lønposen end den forhenværende.

Det skyldes, at Hørsholm har rundet 25.000 indbyggere.

Det giver nemlig en kontant indvirkning på borgmesterens årsløn, og da kommunalbestyrelsesmedlemmernes løn beregnes ud fra borgmesterlønnen, kommer det altså alle til gode.

- Vi har ikke givet os selv en lønforhøjelse, men i kroner og ører får kommunalbestyrelsen en lønforhøjelse, fordi vederlagene er beregnet ud fra borgmesterlønnen, som er steget, forklarer borgmester Morten Slotved (K).

At indbyggertallet er steget, betyder for borgmesterens pengepung, at han fra 1. januar får 897.000 kroner om året i vederlag mod cirka 800.000 kroner sidste år.

Dertil indkasserer Morten Slotved 180.000 kroner om året for sit arbejde som formand for det fælleskommunale affaldsselskab Norfors' bestyrelse. Men hvad årslønnen ender på, ved Morten Slotved endnu ikke.

- I Norfors har vi holdt konstituerende møde, men jeg afventer konstituerende møder i andre sammenhænge, ligesom jeg endnu ikke ved, hvad jeg får af andre poster, siger borgmesteren.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk