17. juli 2019
Formanden for Social- og Seniorudvalget, Thorkild Gruelund (K), er glad for dialogmødet og for at høre om personalets oplevelser. Foto: Lars Sandager Ramlow
Formanden for Social- og Seniorudvalget, Thorkild Gruelund (K), er glad for dialogmødet og for at høre om personalets oplevelser. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Personale til politikere: Pres os ikke mere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Personale til politikere: Pres os ikke mere
Hørsholm - 12. september 2018 kl. 05:23
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stress, mangel på dokumentationstid, for mange opgaver, personaleflugt, for mange nedskæringer, lav bemanding og rekrutteringsproblemer.

Det er blot nogle af de ord, kommunens plejepersonalet sagde til medlemmerne af Social- og Seniorudvalget på et dialogmøde for nylig.

Repræsentanter fra alle kommunens plejeområder var til stede under mødet, og resultatet af dialogmødet står klart: Personalet kan ikke løbe stærkere.

- Primært plejehjemmene gav udtryk for, at vi i høj grad er nået dertil, hvor vi ikke kan presse mere ud af vores medarbejdere, konkluderer Thorkild Gruelund (K), formand for Social- og Seniorudvalget, efter mødet.

Ifølge udvalgsformanden skal kommunen nu arbejde på at sikre gode forhold.

- Det, som udvalget og kommunens administration skal arbejde med, er fremtidig rekruttering og fastholdelse af, at vi er en attraktiv arbejdsplads, som det er værd at søge job hos. Vi har blandt andet brugt 800.000 kroner på at lave bedre vagtplaner for personalet, men vi skal fortsat have fokus på det, siger Thorkild Gruelund og fortsætter:

- Vores medarbejdere er meget dedikerede, men vi skal også give mulighed for et godt fagligt miljø. Personalet vil naturligvis gerne bruge det, de har lært, og det er også det, vi skal rekruttere på, så det skal vi tænke meget over.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede