22. oktober 2021
Hørsholmborger Pernille Uhrhøj-Kjær, 41, føler sig heldig over at kunne åbne sit nye træningscenter 'creActive gym' i et super fedt lokale, der oser af stemning og energi, i det gamle hyggelige Usserød Bryggeri på Holmetoften. Foto: Privat
Hørsholmborger Pernille Uhrhøj-Kjær, 41, føler sig heldig over at kunne åbne sit nye træningscenter 'creActive gym' i et super fedt lokale, der oser af stemning og energi, i det gamle hyggelige Usserød Bryggeri på Holmetoften. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pernilles store premiere på eget træningkoncept i nyåbnet center

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pernilles store premiere på eget træningkoncept i nyåbnet center

Med sit eget nye træningskoncept 'creActive' indtager lokale Pernille Uhrhøj-Kjær det gamle Usserød Bryggeri

Hørsholm - 03. september 2021 kl. 16:06
Af Morten Timm

Pernille Urhøj-Kjær, Hørsholm, gør nu klar til at fylde mere liv og glade dage i det gamle Usserød Bryggeri.

arrow Læs også: Smidige og stærke yoga-veninderne har taget over

Her har hun indrettet sit nye træningscenter 'creActive gym', der slår dørene op mandag den 6. september med masser af gymnastik, dans og yoga for baby, børn, unge og voksne.

"creActive gym er et nyt trænings- og bevægelsescenter for hele familien, et trygt rum fuld af motorik, musik og glæde, og et sted, der kan give et pusterum og et energiboost til hverdagen," fortæller Pernille Urhhøj-Kjær til Ugebladet.

Der er tale om undervisning på faste ugentlige hold, hvor en del af dem er under det nyskabende koncept 'creActive', som hun selv har udviklet, og hvor undervisningen har en bestemt opbygning med nogle helt bestemte øvelser, der er hentet fra både gymnastik, dans, akrobatik og parkour.

Kombi-træning

Pernille Uhrhøj-Kjær forklarer, at det er en træningsform, der kombinerer motorik og koordination fra gymnastikken med rytme, puls og energi fra dans og endelig vejrtrækning-, visualisering og balance fra yoga.

"Ja, alt det kan man på ét hold, og det er grundlæggende idéen, at man til creActive kids, creActive family eller på creActive women får trænet kroppen igennem på en rar måde, der fylder en med glad energi," fortsætter hun og oplyser, der desuden vil være yogahold på programmet.

Mange års erfaring

41-årige Pernille Uhrhøj-Kjær har i ti år været både træner og leder af Danmarks største gymnastikforening LG gymnastik i Gentofte og Lyngby med næsten 5.000 medlemmer og som i 2019 blev kåret 'Årets Forening' af GymDanmark, indtil hun sidste år i forbindelse med barsel besluttede sig for at stifte og udvikle creActive til det nye træningscenter i Hørsholm, hvor hun har boet med sin familie siden 2008.

Hun er uddannet cand. scient. i idræt og har ydermere tre danseuddannelser samt 20 års erfaring i at undervise børn, unge og voksne i både gymnastik, dans, yoga, kreativ bevægelse og idræt.

Man kan tilmelde sig de nye hold og læse mere på hjemmesiden www.creactivegym.dk

arrow Vinder foran voksne: Theodor på 13 år laver det bedste smørrebrød
20. september 2021 kl. 15:31 Opdateret: kl. 14:01
arrow Balletskole slået i gulvet: Genstart af dansen efter hård tid
16. september 2021 kl. 17:14 Opdateret: kl. 14:35
arrow Hjemvendt psykolog går alternative veje
12. september 2021 kl. 07:37 Opdateret: kl. 17:07
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?