16. december 2018
Parkeringspladsen ved Kammerrådensvej og ned mod Trommen skal have en overhaling henover sommerferien. Det er tiltrængt, mener Gågadeforeningen. Foto: Lars Sandager Ramlow
Parkeringspladsen ved Kammerrådensvej og ned mod Trommen skal have en overhaling henover sommerferien. Det er tiltrængt, mener Gågadeforeningen. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: P-plads skal renoveres: Behovet er akut

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

P-plads skal renoveres: Behovet er akut
Hørsholm - 17. april 2018 kl. 05:43
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Parkeringspladsen bag Hovedgaden, ved Kammerrådensvej, skal have en overhaling henover sommeren. Det har Miljø- og Planlægningsudvalget netop besluttet på udvalgets seneste møde.

- Vi synes, parkeringspladsen er i så dårlig stand, at vi skylder gågaden at få en ordentlig parkeringsplads. Vi sætter hele projektet i gang i juli og håber at kunne være færdige inden jul, siger Kristin Arendt (K), der er formand for Miljø- og Planlægningsudvalget i Frederiksborg Amts Avis tirsdag.

Og det er kærkomment, gør Gågadeforeningen klart i en udtalelse til kommunen.

- Parkeringspladsen er i så dårlig stand, at der er akut behov for renovering, skriver Gågadeforeningen således i deres udtalelse.

Ifølge Kristin Arendt er der ikke planer om at lave mange flere nye parkeringspladser, men en smartere indretning vil forhåbentlig give flere pladser.

- Der er ikke nogen afstribning i dag, og det gør, at folk holder lidt skævt. Det vil forbedres, hvis der laves båse, og så omplanerer vi hele parkeringspladsen og gør den lidt smartere, fortæller udvalgsformanden.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis tirsdag....

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk