27. september 2021
Den 24-årige stærke polske landsholdspiller Jakub Lyskawa får en af de bærende roller på Rungsted-Hørsholm Floorball Klubs nye ligahold. Foto: Thomas Krogh
gallery icon

Se billedserie

Den 24-årige stærke polske landsholdspiller Jakub Lyskawa får en af de bærende roller på Rungsted-Hørsholm Floorball Klubs nye ligahold. Foto: Thomas Krogh
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Oprykkere fortsætter forstærkning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oprykkere fortsætter forstærkning

Rungsted-Hørsholm Floorball Klub styrker både spilletrup og trænerteam til sæsonstart i den bedste liga

Hørsholm - 06. juli 2021 kl. 16:19
Af Morten Timm

Både på spiller- og trænersiden forstærker Rungsted-Hørsholm Floorball Klub førsteholdstruppen, der som nyoprykkere forbereder sig til den første sæson i den bedste række, Select Floorball-ligaen.

arrow Læs også: Henter to unge lettiske spillere

Klubben har netop lavet en aftale med den 24-årige stærke polske landsholdspiller Jakub Lyskawa. Han kommer fra Benløse, som han netop har været med til at gøre til danske mestre.

Jakub Lyskawa blev DM-finalens hovedperson med tre mål og kåringen som finalens mest værdifulde spiller.

På det unge Rungsted-Hørsholm-hold får Jakub en af de bærende roller, og med sin stærke fysik, sit skud og hurtighed bliver han uden tvivl en af de vigtigste brikker i den kommende sæson.

I juni kunne klubben fortælle, at de havde sikret sig den 18-årige lettiske back Kristers Kuznecovs, der kommer fra klubben Kekavas Bulldogs i Letland.

Styrker trænerteam

Desuden tilknyttes Michael Dahl West klubbens trænerteam for Select Floorball-ligaen.

Med sin store erfaring som træner på højeste niveau og fra landsholdet skal han være en ligeværdig sparringspartner overfor cheftræner Peter Hjermind og en vigtig brik på det meget unge hold.

"Michael har i foråret været med inde over herre-ligaholdet i kvalspillet, og samarbejdet mellem Michael, spillerne og trænerteamet har fungeret rigtig godt, så vi er ikke i tvivl om det er en stor kapacitet, der bliver tilknyttet trænerteamet, som ud over Peter Hjermind tæller fysisk træner Kim Lund Johansen," oplyser Stephan Wulff fra Rungsted-Hørsholm Floorball Klib.

Efter sommerferien tiltræder Michael Dahl West og vil også stå for nogle af træningerne på Rungsted Floorball Academy, som starter op igen fra september.

Floorball-klubbens trænerteam forstærkes og udvides med Michael Dahl West. Pressefoto

arrow Oprykkere henter forstærkning i udlandet
13. juni 2021 kl. 06:44 Opdateret: kl. 09:38
arrow De er tilbage i bedste række efter 10 år
02. juni 2021 kl. 14:58 Opdateret: kl. 14:13
Stemmer du til kommunalvalget i år?