11. december 2019
Fire på stribe... Tyvene har de seneste dage været på togt i Hørsholm Kommune.
Fire på stribe... Tyvene har de seneste dage været på togt i Hørsholm Kommune.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: OBS: Tyvene holder ikke sommerferie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS: Tyvene holder ikke sommerferie
Hørsholm - 19. juli 2019 kl. 09:58
Af Sophus Zarrs Soelberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er ikke alle, der holder sommerferie. På blot et par dage er der blevet begået fire indbrud i Hørsholm. Det oplyser Nordsjællands Politi i Frederiksborg Amts Avis fredag.

I tidsrummet mellem onsdag morgen klokken 09.00 og onsdag eftermiddag er der blevet begået et indbrud i en villa ved Uberødvej i Hørsholm. Her kom en eller flere gerningsmænd indenfor ved at knuse vinduet til huset soveværelse med en sten. Der er endnu ikke overblik over, hvad der blev stjålet ved indbruddet.

I tidsrummet mellem mandag den 15. juli klokken 12.00 og onsdag den 17. juli klokken 12.45 Blev der begået et indbrud ved Fruerhøj. Her kom en eller flere gerningsmænd indenfor ved at knuse en rude ved siden af huset hoveddør, og politiet oplyser, at der endnu ikke er overblik over, hvad der blev stjålet ved indbruddet.

Det er der til gengæld ved et indbrud, som fandt sted ved Bomosevej i tidsrummet mellem søndag den 14. juli og onsdag den 17. juli. Her brød en eller flere gerningsmænd vinduet op til en villa, hvorefter de stjal både tv og højtalere. Hertil kan det nævnes, at der blev begået et indbrud på Constantiavej ved Rungsted Kyst i tidsrummet mellem søndag den 14. juli og onsdag den 17. juli. Her kom tyven ind ved via en havedør, hvorefter der blev stjålet smykker fra huset, lyder det fra Nordsjællands Politi.

grafik køb billede