21. februar 2020
Et nyt samarbejde mellem besøgs- og hjælpetjenesterne i Hørsholm skal gavne seniorer. 

Foto: Thomas Olsen.
Et nyt samarbejde mellem besøgs- og hjælpetjenesterne i Hørsholm skal gavne seniorer. Foto: Thomas Olsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt samarbejde skal forbedre tilbud til seniorer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt samarbejde skal forbedre tilbud til seniorer
Hørsholm - 06. oktober 2019 kl. 06:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det skal blive nemmere for organisationer i Hørsholm at blive inspireret af hinanden. For at blive det, skal man dog have kendskab til hinandens arbejde, og derfor har en række foreninger startet et helt nyt samarbejde.

Besøgstjenesterne i Ældre Sagen og Røde Kors, Dynamocentret, Seniorrådets Indkøbsordning, Demensaflastningskorpset og Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm er gået sammen i et øget samarbejde for at skabe et tættere kendskab til hinandens tjenester.

Alle foreningerne vil nemlig gerne inspireres af hinanden for herigennem at udvikle de bedste tilbud til seniorerne i lokalområdet.

Samarbejdet skydes i gang med et fælles orienteringsmøde tirsdag den 29. oktober i Røde Kors lokaler, Savsvinget 4D i Hørsholm fra klokken 19.00 til 20.30.

På mødet vil frivillige tovholdere fra de forskellige organisationer få lejlighed til at fortælle om deres indsats. Der vil også være information udefra i form af et oplæg fra Kim Hedemann, som vil fortælle om succesen indenfor besøgstjenesten i Rudersdal.

Der vil under mødet være mulighed for at møde frivillige fra alle tjenesterne, så man kan danne sig et indtryk af, hvad deres frivillige arbejde består af. Der vil naturligvis også være mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderne.

Mødet er åbent for alle interesserede, og der serveres kaffe og kage.

Af hensyn til forplejning vil Frivilligcenter & Selvhjælp sætte pris på en tilmelding på mail@frivillighorsholm.dk eller via telefon 29 26 20 40.